Δυάδα από Παραγουάη και Β’ Ισπανίας

Bet_John 26/03/18 - 10:20

Στο γκολ χάθηκε το απόλυτο και το 3/3 την Κυριακή, αφού πέρασαν το over 3,5 στο Νασιονάλ Ασουνσιόν – Ντεπορτίβο Καπιατά (2,38) και το διπλό στο Πεσκάρα – Έμπολι (2,07), για να… σπάσει το over 3,5 στο Σαν Χοσέ – Ουνιβερσιτάριο Σούκρε που έληξε 2-1. Πολύ λίγα πράγματα σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα φτωχό και θα κυνηγήσω μία δυάδα στο 4,24…

* Στην Παραγουάη, η Σολ Ντε Αμέρικα υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, γνώρισαν βαριά εκτός έδρας ήττα 4-0 από τη Σέρο Πορτένιο. Η Σολ Ντε Αμέρικα βρίσκει εύκολα δίχτυα, το ίδιο μπορεί να συμβεί και απόψε, με το over 2,5 στο 1,92 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στη Β’ Ισπανίας, η Κάντιθ φιλοξενεί την Ουέσκα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν καλά στοιχεία το τελευταίο διάστημα και έρχονται από δύο σερί νίκες, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, όπου είχαν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η ανεβασμένη Κάντιθ έστω και δύσκολα μπορεί να φτάσει στη νίκη, με τον άσο στο 2,21 να έχει αξία.

Παρασκήνια

Θέματα