Δυάδα από το βορρά που υπόσχεται κέρδος…

Southern 9/07/18 - 14:50

Με ένα στα δύο δεν πληρώθηκε κανένας αλλά σήμερα είναι μία άλλη μέρα και θα ποντάρουμε σε μία δυάδα από τον σκανδιναβικό βορρά που υπόσχεται κέρδος.

Προξενεί πραγματικά εντύπωση η αντιστροφή των αποδόσεων στο Σεϊναγιόεν – Ροβανιέμι για τη φινλανδική λίγκα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με μόλις 16 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι στη 2η με 35, αλλά η νίκη τους πληρώνει πάνω από 3,00 στο σύνολο των στοιχηματικών εταιριών. Το άνοιγμα του σετ υπέρ της Σεϊναγιόεν δεν δικαιολογεί ούτε η απουσία του πρώτου σκόρερ της Ροβανιέμι Ιβανόβσκι, καθώς χάρη στην αποτελεσματική της άμυνα έχει αναρριχηθεί τόσο ψηλά φέτος.

Με τη δυσκολία που βρίσκουν δίχτυα οι γηπεδούχοι το πιθανότερο είναι να μην καταφέρουν να σκοράρουν και πλέον έγκειται στη Ροβανιέμι να βρει ένα γκολ και να πάρει τη νίκη, μειώνοντας στο -4 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Το «διπλό» στο 3,25 αξίζει το ρίσκο με το παραπάνω.

Μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού δίνουν στην Ισλανδία Φιλκίρ και Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ. Τεράστιας σημασίας το αποψινό μεταξύ τους παιχνίδι, στο οποίο αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη. Το μόνο που αξίζει εδώ είναι το Over 2,5 που βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 1,75.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (9/7)

ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ (18.30)           2              3,25

ΦΙΛΚΙΡ – ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ (22.15)     Over 2,5               1,75

Παρασκήνια

Θέματα