Δυάδα από το Κύπελλο Ισπανίας με απόδοση 3,42

Bet_John 30/01/20 - 08:12

Οι δύο από τις τρεις προτάσεις μου πέρασαν την Τετάρτη, με τον άσο στο Ίντερ – Φιορεντίνα (1,54) και το διπλό στο Τρανμίρ – Σάντερλαντ (1,69), ενώ χάθηκε στο over 3,5 στο Σίτι – Γιουνάιτεντ (0-1). Δύο προτάσεις για σήμερα, με απόδοση 3,42…

* Για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Λεγκανές σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Οι «μπλαουγκράνα» έρχονται από την ήττα 2-0 στο «Μεστάγια» από την Βαλένθια, ενώ οι φιλοξενούμενοι από το εκτός έδρας 0-0 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα ψάχνει μία καλή εμφάνιση, εκτός φυσικά από την πρόκριση, ενώ η Λεγκανές έχει το μυαλό της περισσότερο στο πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση και δίνει μάχη για την παραμονή. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να βγάλει το over 3,5 στο 2,24.

* Για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, η Μιράντες (2η κατηγορία) φιλοξενεί την Σεβίλλη σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τέσσερα τελευταία τους ματς. Η Σεβίλλη είναι ανώτερη και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,53.

Παρασκήνια

Θέματα