Δυάδα ρίσκου από το Nations League

Νικολαΐδης 22/09/22 - 07:23

Σπουδαία επιτυχία στην στήλη της Τετάρτης, όπου επιβεβαιώθηκε ο άσος (2,50) της Σκωτίας, όπως και ο άσος (1,65) της Κρουζειρο χαρίζοντας μας απόδοση 4,12. Δυάδα η οποία αποτελείται από ένα Over 2,5 και ένα διπλό συνολικής απόδοσης 3,65 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Αυστρία φιλοξενεί για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας στο Nations League η Γαλλία. Δεν έπεισε με την έως τώρα εικόνα της στην διοργάνωση η ομάδα των «τρικολόρ», καθώς η Γαλλία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, σημείωσε δύο ισοπαλίες (1-1 Αυστρία & Κροατία), ενώ ηττήθηκε στα υπόλοιπα δύο (2-1 Δανία & 1-0 Κροατία). Από την άλλη πλευρά η Αυστρία ξεκίνησε ιδανικά επικρατώντας στην πρεμιέρα με 3-0 της Κροατίας, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ηττήθηκε (2-1) από την Δανία, αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) κόντρα στην Γαλλία για να ηττηθεί (2-0) για δεύτερη φορά από την Δανία. «Καίγεται» για το τρίποντο η Γαλλία, την ώρα που η Αυστρία δέχεται γκολ και σκοράρει με την ίδια ευκαιρία. Το Over 2,5, είναι η επιλογή μου.

Πολωνία και Ολλανδία κοντράρονται στο πλαίσιο της 5ης του 4ου ομίλου στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League. Κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο από την Πολωνία στην διοργάνωση, καθώς αγνοεί την νίκη στα τρία από τα τέσσερα ματς που έδωσε, μετρώντας δύο ήττες (Βέλγιο 6-1&1-0), μία ισοπαλία (2-2 Ολλανδία) και μία νίκη (2-1 Ουαλία). Στον αντίποδα η Ολλανδία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να παραμένει αήττητη, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Σταθερή και με ψυχολογία η Ολλανδία, θα στραφώ στο διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΓΑΛΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ OVER 2,5 1,75
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2 2,10

Παρασκήνια

Θέματα