Δυνατή δυάδα και ένα ειδικό από την Μπουντεσλίγκα

Νικολαΐδης 18/01/19 - 07:51

Μια δυνατή δυάδα και ένα ειδικό ξεχώρισα στις σημερινές μου προτάσεις.

  • Με την αναμέτρηση της Νασιονάλ απέναντι στην Μπράγκα ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο απανωτές ήττες, χάρη στις οποίες έχασαν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια τους να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Στον αντίποδα η Μπράγκα προέρχεται από την σπουδαία νίκη (1-0) στο Κύπελλο επί της Αβές, δίνοντας έτσι συνέχεια στο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Στην έδρα της Λοριάν δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Αζαξιό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν μια από τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας, με αποτέλεσμα να παραμένουν πάντα μέσα στην διεκδίκηση της ανόδου. Από την άλλη μεριά η Αζαξιό βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας παρουσιάσει σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Με την αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου ανοίγει η αυλαία του δεύτερου γύρου της Μπουντεσλίγκα. Σημαντικό ματς για τους «χωριάτες», οι οποίοι θα ανακοινώσουν στην σημερινή αναμέτρηση της αλλαγή του ονόματος στο μέχρι πρότινος «Wirsol Rhein Neckar Αρένα», το οποίο θα μετονομαστεί σε «Prezero Αρένα», μετά την σύναψη συμφωνίας της Χόφενχαϊμ με τον κολοσσό Schwarz Gruppe. Με αρκετές αλλαγές πλέον στο ρόστερ της η ομάδα του Νάγκελσμαν η οποία παραχώρησε τους Ακπογκούμα, Ζούμπερ, Γκρίφο, Κόμπελ, Πιρές υπό μορφή δανεισμού στην προσπάθεια της να μειώσει το υπάρχον υλικό, προκειμένου να μπορεί ο Γερμανός τεχνικός, να δουλέψει καλύτερα. Στον αντίποδα η Μπαγερν θέλει να μπει με το «δεξί» στην νέα χρονιά στην προσπάθεια της να μειώσει την διαφορά που την χωρίζει με την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Κάκιστη παράδοση για τους Βαυαρούς απέναντι στον Νάγκελσμαν, με αποτέλεσμα το ρίσκο να αποκτά αξία. Το 3-2 είναι μια επιλογή η οποία αξίζει να κυνηγήσουμε, ενώ θα στραφώ στον Αντρέι Κράμαριτς, όσον αφορά τον παίκτη που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.

 

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΜΠΡΑΓΚΑ   2              1,72

ΛΟΡΙΑΝ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ ΑΖΑΞΙΟ         1              1,56

 

 

ΕΙΔΙΚΑ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ              OVER 2,5              1,50       

ΑΚΡ. ΣΚΟΡ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ              3-2          30,00

ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΣ

ΑΝΤΡΕΪ ΚΡΑΜΑΡΙΤΣ        3,00

Παρασκήνια

Θέματα