Δυνατή τετράδα με απόδοση 15,25

Bet_John 23/04/18 - 10:19

Μόνο οι τρεις από τις επτά προτάσεις της Κυριακής πέρασαν και συγκεκριμένα τα over 3,5 σε Οστάνδη – Μπέερσοτ (2,51), Τρόμσο – Σάντεφιορντ (2,73) και το διπλό στο Νόρντζελαντ – Μπρόντμπι (1,88). Λίγα πράγματα στο σημερινό πρόγραμμα…

* Στη Νορβηγία, η Όντ υποδέχεται τη Σάρπσμποργκ. Τρία over στις πρώτες πέντε αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Είναι πιθανό να δούμε ένα ματς με γκολ και από τις δύο ομάδες, με το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,11 να έχει αξία.

* Στη Β’ Γαλλίας, η Αζαξιό φιλοξενεί τη Λανς. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην 3η θέση και μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη 2η θέση που δίνει απευθείας άνοδο, μετά από πέντε σερί νίκες, ηττήθηκαν 1-0 εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Ρεμς. Οι φιλοξενούμενοι που είναι πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία τους ματς, μετρώντας τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες στα υπόλοιπα επτά. Καλύτερη η Αζαξιό, μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,79.

* Στην Πολωνία, η Λέχια Γκντανσκ υποδέχεται την Κρακοβία. Τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές. Με το ρυθμό που σκοράρουν οι δύο ομάδες και σε συνδυασμό με τις αμυντικές τους αδυναμίες, το over 2,5 στο 1,87 έχει τύχη.

* Στη Β’ Ελβετίας, η Σερβέτ φιλοξενεί την Ξαμάξ. Οι γηπεδούχοι δεν τα πηγαίνουν καλά το τελευταίο διάστημα και έρχονται από τρεις σερί ήττες, βγάζοντας πολλά προβλήματα στην άμυνα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, παρουσιάζοντας σαφώς πολύ καλύτερη εικόνα. Το διπλό της Ξαμάξ στο 2,16 μπορεί να μας πληρώσει.

Παρασκήνια

Θέματα