Δυνατή τριάδα στο 6,84

Bet_John 14/05/18 - 10:49

Μόνο οι δύο από τις πέντε προτάσεις της Κυριακής πέρασαν, με τον άσο στο Ντάρμσταντ – Άουε (1,99) και το over 2,5 στο Ραπίντ – Σάλτσμπουργκ (1,85). Λίγα πράγματα στο σημερινό πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν σημεία που μπορούν να μας στείλουν ταμείο…

* Στη Δανία, η πρωτοπόρος Μπρόντμπι υποδέχεται τη Μίντιλαντ που έχει τρεις βαθμούς λιγότερους, τρία ματς πριν το φινάλε της περιόδου. Επτά over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα τέσσερα στο over 3,5. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από έξι σερί over, με τα τρία στο over 3,5. Περιμένω και τώρα ένα ανοικτό παιχνίδι, με γκολ και από τις δύο ομάδες, ειδικά από τη στιγμή που η Μίντιλαντ θα ανοιχτεί αφού θέλει μόνο νίκη, με το over 3,5 στο 2,17 να έχει αξία.

* Στη Σουηδία, η ΑΪΚ φιλοξενεί την Έστερσουντ. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία τους ματς, χωρίς να δεχθούν γκολ στα τρία από αυτά. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, με δύο ήττες και μία ισοπαλία στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια τους. Η ΑΪΚ πατάει πολύ καλύτερα και ο άσος στο 1,89 έχει τον πρώτο λόγο.

* Σε ένα ακόμη ματς από την Α’ Σουηδίας, η Κάλμαρ υποδέχεται τη Σίριους. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, έρχονται από τρεις σερί νίκες, όπου δέχθηκαν μόλις ένα γκολ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις σερί ήττες. Ανώτερη η Κάλμαρ, με τον άσο στο 1,67 να αποτελεί ένα καλό στήριγμα.

Παρασκήνια

Θέματα