Δύο άσοι και ένα διπλό στο 8,79

Bet_John 18/03/19 - 09:24

Τρεις προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 8,79…

* Στη Β’ Γερμανίας, η Ρέγκενσμπουργκ υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και έχουν δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες δέκα αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες στα υπόλοιπα εννέα ματς. Η Ρέγκενσμπουργκ έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο στο 1,71.

* Στη Β’ Γαλλίας, η Γκαζελέκ φιλοξενεί την Λανς. Επτά σερί ματς χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους, με πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν. Η Λανς μπορεί να βγάλει το διπλό στο 2,04.

* Στη Γ’ Γερμανίας, η Χάνσα Ρόστοκ υποδέχεται την Χάλεσκερ. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μόνο μία ήττα στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο νίκες στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα υπόλοιπα πέντε. Η Χάνσα Ρόστοκ έστω και δύσκολα να φτάσει στη νίκη, με τον άσο να τον βρίσκουμε στο 2,52.

Παρασκήνια

Θέματα