Δύο άσοι και ένα Over 2,5 στο 4,85

Νικολαΐδης 15/09/21 - 01:52

Τριάδα η οποία αποτελείται από δύο άσους και ένα Over 2,5 συνολικής απόδοσης 4,85 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Πόρτο φιλοξενεί για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Τσαμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης. Αρκετά ενισχυμένη και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας η Ατλέτικο Μαδρίτης, θέτει ψηλά το πήχη και στο Τσαμπιονς Λιγκ, θέλοντας να εκκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια της. Από την άλλη πλευρά η Πόρτο δείχνει να βρίσκει χρόνο με το χρόνο την παλιά αίγλη της, ωστόσο στερείται σημαντικά σε ποιότητα της αντιπάλου της. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

Λίβερπουλ και Μίλαν κοντράρονται για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Τσαμπιονς Λιγκ. Εξαιρετική εικόνα προς ώρας από την Λίβερπουλ η οποία δείχνει να ξεπερνά την περσινή χαμηλή πτήση της, θέτοντας εκ’ νέου υψηλούς στόχους. Από την άλλη πλευρά η Μίλαν θέτει ως στόχο την υπέρβαση με την πρόκριση στην επόμενη φάση και λέω υπέρβαση, καθώς διαθέτει βαριά φανέλα, στερείται ωστόσο σε λύσεων. Μοναδικό θετικό, πως ο Ιμπραίμοβιτς ακόμα και τώρα, δείχνει «ατσάλινος» και επέστρεψε πριν από τις αρχικές εκτιμήσεις των ιατρών μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο απουσιάζει από το σημερινό ματς, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Ο άσος, είναι η πρώτη σκέψη μου.

Την Ρέαλ Μαδρίτης υποδέχεται για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Τσαμπιονς Λιγκ η Ιντερ. Αποδυναμωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν η ομάδα του Μιλάνου η οποία έχασε τον Λουκάκου ο οποίος αποχώρησε για την Τσέλσι, ενώ πολύ πιθανή μοιάζει και η αποχώρηση από την ενεργό δράση του Ερικσεν μετά το καρδιακό πρόβλημα που εμφάνισε ο Δανός στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020. Ωστόσο, προς ώρας η Ιντερ με τον Ιντζακι στο πάγκο της, δείχνει να ξεπερνά όλες αυτές τις δυσκολίες, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα συμπαγές σύνολο με ευκολία στο σκοράρισμα. Στον αντίποδα η Ρέαλ Μαδρίτης πλην της αναμετρήσεως με την Λεβάντε (3-3), έδειξε πως διαθέτει ένα αρκετά δυνατό ροστερ, το οποίο χρόνο με το χρόνο, θα παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατό. Αμφίρροπη μάχη, θα στραφώ στο Over 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΠΟΡΤΟ 1 1,65
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΙΛΑΝ 1 1,55
ΙΝΤΕΡ-ΡΕΑΛ Μ. OVER 2,5 1,90

Παρασκήνια

Θέματα