Δύο άσοι και ένα over 3,5 με απόδοση 11,11

Bet_John 11/09/19 - 09:09

Και οι τρεις προτάσεις μου πέρασαν την Τρίτη με συνολική απόδοση 8,23, με το over 3,5 στο Λιθουανία – Πορτογαλία (2,26), το over 2,5 στο Λουξεμβούργο – Σερβία (1,71) και το διπλό στο Μαυροβούνιο – Τσεχία (2,13).  Τρεις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 11,11…

* Στις ΗΠΑ, η Νέα Υόρκη Σίτι υποδέχεται το Τορόντο. Δέκα over στα προηγούμενα έντεκα παιχνίδια τους έχουν οι γηπεδούχοι, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over στα τέσσερα τελευταία τους ματς, με τα δύο στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,01 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στις ΗΠΑ, το Σολτ Λέικ φιλοξενεί το Σαν Χοσέ. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί εντός έδρας και έχουν οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα προηγούμενα δέκα παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας μετρούν τρεις σερί ήττες. Το Σολτ Λέικ έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο του 2,49.

* Στις ΗΠΑ, το Κολοράντο υποδέχεται τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας μετρούν επτά νίκες και δύο ήττες στα εννέα προηγούμενα ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν πέντε ήττες και μία ισοπαλία στις έξι προηγούμενες εξόδους τους. Το Κολοράντο μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των Γκάλαξι και να βγάλει τον άσο στο 2,22.

Παρασκήνια

Θέματα