Δύο άσοι και δύο over με απόδοση 12,52

Bet_John 7/04/21 - 08:03

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 12,52…

* Για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Βαυαροί μετρούν επτά σερί νίκες σε Μπουντεσλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έρχονται από το εκτός έδρας 1-0 απέναντι στην Λειψία, ανοίγοντας τη διαφορά τους στους επτά βαθμούς. Οι Παριζιάνοι έρχονται από την ήττα 0-1 από την Λιλ που τους άφησε στο -3 από την κορυφή. Η Μπάγερν έστω και χωρίς τον Λεβαντόφσκι μπορεί να φτάσει στη νίκη και τον άσο του 1,93.

* Στην Serie A, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Νάπολι σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over 3,5 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το over 2,5 στο 1,73 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Serie A, η Ίντερ υποδέχεται την Σασσουόλο σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα βρεθούν στο +11 από τη δεύτερη Μίλαν και μετρούν πέντε over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τέσσερα over 3,5 στα πέντε τελευταία τους ματς. Ανοικτό παιχνίδι αναμένεται να γίνει, με το over 3,5 στο 2,12 να έχει αξία.

* Στην Τουρκία, η πρωτοπόρος Μπεσίκτας φιλοξενεί την 5η Αλάνιασπορ. Έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από δύο σερί ήττες. Η Μπεσίκτας έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,77.

Παρασκήνια

Θέματα