Δύο άσοι και τρία over με απόδοση 24,71

Bet_John 19/10/19 - 09:00

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 24,71…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Δύο σερί νίκες έχουν οι γηπεδούχοι, με τους «πολίτες» που μετρούν επτά over 3,5 στα οκτώ φετινά τους παιχνίδια να έρχονται από την εντός έδρας ήττα σοκ 0-2 από την Γουλβς. Η Σίτι είναι ήδη στο -8 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, θέλει να «καθαρίσει» εύκολα το ματς και μπορεί να βγάλει το over 3,5 στο 2,11.

* Στην Serie A, η Λάτσιο φιλοξενεί την Αταλάντα. Δύο σερί over 3,5 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έξι over στα επτά φετινά τους παιχνίδια, με τα πέντε στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,55 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Γουλβς υποδέχεται την Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο σερί νίκες όπου δεν δέχθηκαν γκολ, με πιο πρόσφατη το 2-0 στο Μάντσεστερ επί της Σίτι. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις σερί ήττες, όπου δέχθηκαν συνολικά εννέα γκολ. Σε καλύτερη κατάσταση η Γουλβς, μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,85.

* Στην Αυστρία, η Στουρμ Γκρατς φιλοξενεί την Σάλτσμπουργκ. Δύο over 3,5 στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από εννέα σερί over 3,5. Η Σάλτσμπουργκ σκοράρει ασταμάτητα και το over 3,5 στο 2,22 έχει αξία.

* Στην La Liga, η Χετάφε υποδέχεται την Λεγκανές. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τέσσερα τελευταία τους ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη φέτος, μετρώντας δύο ισοπαλίες και έξι ήττες σε οκτώ παιχνίδια. Έστω και δύσκολα, η Χετάφε μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,84.

Παρασκήνια

Θέματα