Δύο άσοι και τρία over με απόδοση 27,22

Bet_John 30/03/19 - 09:17

Πέντε προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 27,22…

* Στη La Liga, η Χετάφε υποδέχεται την Λεγκανές. Οι γηπεδούχοι που έχουν ανέβει στην 4η θέση, μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μία νίκη στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα υπόλοιπα τέσσερα ματς. Η Χετάφε μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,94.

* Στην Serie A, η Σαμπντόρια φιλοξενεί την Μίλαν. Οκτώ over στις προηγούμενες δέκα αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,04 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται την Μάιντζ. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, με τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έξι ήττες και μία μόνο νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Βέρντερ πατάει καλύτερα και έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο στο 1,64.

* Στη Β’ Γερμανίας, η Μπόχουμ φιλοξενεί το Αμβούργο. Οκτώ over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,96 έχει αξία.

* Στην Ολλανδία, η Βίλεμ υποδέχεται την Φορτούνα Σιτάρντ. Επτά σερί over για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν εννέα σερί over, με τα οκτώ στο over 3,5. Ένα ακόμη over 3,5 στο 2,14 είναι πολύ πιθανό.

Παρασκήνια

Θέματα