Δύο άσοι και τρία over στο 23,37

Bet_John 26/01/19 - 09:41

Πέντε προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 23,37…

* Στην Serie A, η Μίλαν υποδέχεται την Νάπολι. Οι «ροσονέρι» έρχονται από δύο σερί νίκες (2-1 ΣΠΑΛ, 2-0 Τζένοα), ενώ δύο σερί νίκες έχουν και οι «παρτενοπέι» (3-2 Μπολόνια, 2-1 Λάτσιο). Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει στο «Μεάτσα», με το over 2,5 στο 1,91 να έχει αξία.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν το απόλυτο τη φετινή περίοδο, με οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς (23-3 τα γκολ), ενώ την περασμένη εβδομάδα πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Λεβερκούζεν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από εννέα σερί ματς χωρίς νίκη, στα οποία είχαν έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες. Η Γκλάντμπαχ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και τον άσο του 1,63.

* Στην Serie A, η Σαμπντόρια υποδέχεται την Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (εκτός έδρας από την Γιουβέντους) στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία τους ματς, με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα υπόλοιπα έξι. Η Σαμπντόρια έστω και μπορεί να μας δώσει τον άσο στο 1,85.

* Για την Α’ Ολλανδίας, η Εξέλσιορ φιλοξενεί την Ντε Γκράαφστσαπ. Εννέα σερί over για τους γηπεδούχους, με τα έξι στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία σερί over 3,5. Με το ρυθμό που παίρνουν τα παιχνίδια των δύο ομάδων, το over 3,5 στο 2,36 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Α’ Αγγλίας, η Μπέρτον υποδέχεται την Μπράντφορντ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρία σερί over 3,5, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τέσσερα σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,72 στη μεταξύ τους αναμέτρηση συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα