Δύο άσοι «κολώνες» και ειδικά «κόλαση»

Νικολαΐδης 1/07/18 - 09:00

1,90 πλήρωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν για σκόρερ σε οποιοδήποτε σημείο της αναμέτρησης απέναντι στην Αργεντινή. Ισπανία-Ρωσία και Κροατία-Δανία αποτελούν τα δύο σημερινά ζευγάρια της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Μια ισχυρή δυάδα στηριζόμενη σε αυτά και αρκετά ειδικά, συμπληρώνουν τις επιλογές μου.

*Ισπανία και Ρωσία ρίχνονται στην μάχη της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν έπεισε με την εικόνα της, ωστόσο πήρε άνετα την πρόκριση ως πρώτη του 2ου ομίλου ως πρώτη η ομάδα της Ιβηρικής. Υψηλοί στόχοι για την Ισπανία η οποία ποντάρει στην ποιότητα της, προκειμένου σήμερα να πάρει την πρόκριση. Από την άλλη η Ρωσία ξεπέρασε και τους πιο αισιόδοξους οπαδούς της και με δύο νίκες, πήρε το δεύτερο εισιτήριο του πρώτου ομίλου και θα διεκδικήσει την συμμετοχή της στην κορυφαία οκτάδα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση ο Σμόλινκοβ, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο τραυματίας Τζαγκόεβ. Ο άσος αποτελεί την καλύτερη επιλογή, ενώ για σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος ξεχώρισα τον Ντιέγκο Κόστα και για ακριβές σκορ, το 3-2, ποντάροντας στο γεγονός πως η Ρωσία, θα ρισκάρει.                                    

 *Κροατία και Δανία διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στην φάση των «16». Οι Βαλκάνιοι ήταν πραγματικά εντυπωσιακοί στην φάση των ομίλων, όπου και πραγματοποίησαν το 3/3 και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση. Συντήρηση δυνάμεων απέναντι στην Ισλανδία την τελευταία αγωνιστική, όπου αγωνίστηκαν και με πολλές αλλαγές, προκειμένου οι Κροάτες να πάρουν ανάσες, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Στον αντίποδα η Δανία προβλημάτισε με την εικόνα της, ωστόσο χάρη στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της, πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης. Δύσκολα σε ακόμα ένα ο Κβίστ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ στα θετικά κρίνεται η επιστροφή του Πόουλσεν. Ο άσος αξίζει το ρίσκο, ενώ όσον αφορά το ακριβές σκορ, το 2-0 είναι η πρώτη σκέψη μου. Για σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, ξεχώρισα τον Αντρέι Κράμαριτς.

Η ΔΥΑΔΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ                1              1,60

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΔΑΝΙΑ              1              1,86                       

 

ΕΙΔΙΚΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ

ΑΚΡ. ΣΚΟΡ

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ                3-2          25,00

 

ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΣ

ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ                1,80

 

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΔΑΝΙΑ

ΑΚΡ. ΣΚΟΡ

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΔΑΝΙΑ              2-0          8,00

 

ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΣ

ΑΝΤΡΕΪ ΚΡΑΜΑΡΙΤΣ        2,40       

Παρασκήνια

Θέματα