Δύο διπλά και ένα over 2,5 με απόδοση 5,07

Bet_John 10/02/20 - 08:34

Τρεις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 5,07…

* Στη Β’ Ολλανδίας, η δεύτερη ομάδα της Άλκμααρ υποδέχεται την Φόλενταμ. Μόλις μία νίκη στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα υπόλοιπα πέντε ματς, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις σερί νίκες. Η Φόλενταμ μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,73.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η δεύτερη ομάδα της Ουτρέχτης φιλοξενεί τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ. Μόλις μία νίκη στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα έξι ματς, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έρχονται από οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες στα έντεκα τελευταία τους παιχνίδια. Η δεύτερη ομάδα του Άγιαξ μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,62.

* Στη Γ’ Γερμανίας, η Ιένα υποδέχεται την Τσβικάου. Οκτώ over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επτά over στα οκτώ τελευταία τους ματς, με τα έξι στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,81 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

Παρασκήνια

Θέματα