Δύο διπλά και ένα over 2,5 με απόδοση 6,27

Bet_John 13/02/20 - 08:30

Οι τέσσερις από τις πέντε προτάσεις μου πέρασαν την Τετάρτη, με το over 3,5 στο Ντιζόν – Παρί Σεν Ζερμέν (2,18), τα over 2,5 σε Γαλατασαράι – Αλάνιασπορ (1,83), Σέλτικ – Χαρτς (1,54) και το διπλό στο Φίτεσε – Άγιαξ (1,58), ενώ χάθηκε ο άσος στο Ίντερ – Νάπολι (0-1). Τρεις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 6,27…

* Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, η Μίλαν υποδέχεται την Γιουβέντους, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στις 4 Μαρτίου. Οι «ροσονέρι» που είναι στη 10η θέση της Serie A, έρχονται από την ήττα 2-4 στο ντέρμπι με την Ίντερ, όπου βρέθηκαν στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 2-0 και σίγουρα ψυχολογικά τους στοίχισε αρκετά. Οι «μπιανκονέρι» που ισοβαθμούν στην κορυφή με την Ίντερ, ηττήθηκαν το Σάββατο με ανατροπή 2-1 εκτός έδρας από την Βερόνα. Η Γιουβέντους είναι ανώτερη, επιθετικά έχει περισσότερες λύσεις και μπορεί έστω και δύσκολα να μας πληρώσει με το διπλό στο 2,09.

* Για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας, η Χέρενφεν φιλοξενεί την Φέγενορντ σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε σερί νίκες. Η Φέγενορντ είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,95.

* Για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς (2η κατηγορία), φιλοξενεί την Ουτρέχτη (1η κατηγορία) σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Τρία over 3,5 στα τέσσερα τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα μετρούν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 2,5 στο 1,54 να μπαίνει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα