Δύο διπλά και δύο over με απόδοση 11,46

Bet_John 7/04/19 - 09:17

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 11,46…

* Στην Ολλανδία, η Φίτεσε υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη μετρούν οι γηπεδούχοι, όπου είχαν τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Η Αϊντχόφεν θέλει να βρεθεί και πάλι στην κορυφή, ξεπερνώντας τον Άγιαξ που νίκησε το Σάββατο και βρέθηκε ένα βαθμό μπροστά της και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,74.

* Στην Serie A, η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα. Πέντε over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 2,5 στο 1,79 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στην Ολλανδία, η Έμεν φιλοξενεί την Χέρενφεν. Δέκα over στις προηγούμενες έντεκα αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα επτά στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι over στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τέσσερα στο over 3,5. Ένα ακόμη over 3,5 στο 2,23 έχει αξία.

* Στη Β’ Γερμανίας, η Χάιντενχαϊμ υποδέχεται την Κολωνία. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μία νίκη στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια τους, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε σερί νίκες. Σε εξαιρετική φόρμα η Κολωνία μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,65.

Παρασκήνια

Θέματα