Δύο διπλά και δύο over στο 12,59

Bet_John 8/02/19 - 09:21

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 12,59…

* Στην Serie A, η Κιέβο υποδέχεται την Ρόμα. Οι γηπεδούχοι που είναι στην τελευταία θέση, έχουν μόλις μία νίκη στα 22 φετινά τους παιχνίδια, ενώ οι «τζιαλορόσι» που βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από την τετράδα, μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Έστω και δύσκολα, η Ρόμα μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,61.

* Στη Β’ Γερμανίας, η Κολωνία φιλοξενεί την Σαν Πάουλι. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Εύκολα μπορεί να ανοίξει το αποψινό ματς και να περάσει το over 2,5 στο 1,61.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η Τέλσταρ υποδέχεται την Βάαλβαϊκ. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι σερί ματς χωρίς νίκη, όπου είχαν τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση και έρχονται από τέσσερις σερί νίκες. Το διπλό της Βάαλβαϊκ στο 2,27 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η Άλμερε φιλοξενεί τη δεύτερη ομάδα της Άλκμααρ. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πέντε over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με γκολ και από τις δύο ομάδες, με το over 3,5 στο 2,14 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα