Δύο διπλά και δύο over 2,5 με απόδοση 11,20

Bet_John 5/03/21 - 08:03

Οι δύο από τις τρεις προτάσεις μου πέρασαν την Πέμπτη, με το διπλό στο Κασίμπασα – Τραμπζονσπόρ (2,01) και το over 2,5 στο Ζυρίχη – Λουκέρνη (1,68), ενώ στο γκολ χάθηκε το over 3,5 στο Πάρμα – Ίντερ (1-2 από το 71’).

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 11,20…

* Στην Τσάμπιονσιπ, η Χάντερσφιλντ υποδέχεται την Κάρντιφ. Μόλις μία νίκη στις προηγούμενες δώδεκα αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες στα υπόλοιπα έντεκα ματς, ενώ  οι φιλοξενούμενοι έρχονται από επτά νίκες και μία ισοπαλία στα οκτώ τελευταία τους παιχνίδια. Η Κάρντιφ μπορεί να βγάλει το διπλό στο 2,13.

* Στη Β’ Γερμανίας, οι Κίκερς Βίρτσμπουργκερ φιλοξενούν την Χάιντενχαϊμ. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,76 έχει αξία.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η Χέλμοντ υποδέχεται την Ναϊμέγκεν. Τέσσερα σερί over για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν επίσης τέσσερα σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,59 θα μπει στις επιλογές μου.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η Ος φιλοξενεί την Γκόου Αχέντ. Μία νίκη και επτά ήττες στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν εννέα νίκες και μία ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους. Η Γκόου Αχέντ μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,88.

Παρασκήνια

Θέματα