Δύο διπλά και δύο over 3,5 με απόδοση 18,01

Bet_John 14/08/20 - 08:17

Οι τρεις από τις τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν την Πέμπτη, με τον άσο στο Έλφσμποργκ – Φάλκενμπεργκ (1,57) και τα over 2,5 στα ματς Βάρμπεργκς – Χάκεν (1,82), Σίριους – Χέλσινγκμποργκ (1,67), ενώ χάθηκε το διπλό στο Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1).

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 18,01…

* Για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου, σε νοκ άουτ αναμέτρηση στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Οι «μπλαουγκράνα» με το 3-1 επί της Νάπολι «σφράγισαν» την πρόκριση, όμως και πάλι έβγαλαν προβλήματα στην άμυνα, ενώ οι Βαυαροί δείχνουν ασταμάτητοι και διέλυσαν την Τσέλσι 4-1 την περασμένη εβδομάδα. Η Μπάγερν είναι σε καλύτερη κατάσταση και αξίζει να κυνηγήσουμε τη νίκη της και το διπλό στο 1,98.

* Στη Β’ Νορβηγίας, η Γκρόρουντ υποδέχεται την Τρόμσο. Μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς, χωρίς να δεχθούν γκολ στα έξι από αυτά. Η Τρόμσο έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,69.

* Στη Β’ Νορβηγίας, η Σάντνες φιλοξενεί το Όσλο. Τέσσερα σερί over για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, με τα δύο στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,32 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στη Β’ Νορβηγίας, η Λίλεστρομ υποδέχεται την Ούλενσακερ. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά over στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, με τα πέντε στο over 3,5. Ένα ακόμη over 3,5 στο 2,32 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα