Δύο διπλά και τρία over με απόδοση 26,75

Bet_John 4/05/19 - 09:17

Πέντε προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 26,75 και όποια σας αρέσει περισσότερο την κρατάτε…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπόρνμουθ φιλοξενεί την Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι που είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, έχουν μόνο μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα υπόλοιπα πέντε ματς. Τα «σπιρούνια» που είναι στην 3η θέση και παλεύουν για να μείνουν στην τετράδα, έχουν δύο ήττες και μία νίκη στα τρία τελευταία τους ματς. Η Τότεναμ «καίγεται» για τη νίκη και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,91.

* Στην Serie A, η Ουντινέζε υποδέχεται την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι που είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, έχουν τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία τους ματς, όπου πέτυχαν μόλις ένα γκολ. Οι «νερατζούρι» που είναι στην 3η θέση και στο +4 από την 5η Ρόμα, μετρούν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Ίντερ έχει το προβάδισμα για τη νίκη και το διπλό στο 1,67.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Βέρντερ Βρέμης φιλοξενεί την Ντόρτμουντ. Πέντε over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι Βεστφαλοί μετρούν οκτώ over στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα έξι στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 3,5 στο 2,24 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στο Βέλγιο, η Σερκλ Μπριζ υποδέχεται την Ουνιόν Σεντ Γκιλοΐς. Οι γηπεδούχοι έρχονται από 14 σερί over, με τα εννέα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over 3,5 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το over 3,5 στο 2,14 έχει αξία.

* Στις ΗΠΑ, το Χιούστον φιλοξενεί το Ντάλας. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, ενώ και οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το over 2,5 στο 1,75 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα