Δύο διπλά και τρία over στο 15,64

Bet_John 27/01/19 - 09:12

Πέντε προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 15,64…

* Στην Serie A, η Λάτσιο υποδέχεται την Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο δύο νίκες στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές, με πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες στα υπόλοιπα επτά ματς, ενώ οι «μπιανκονέρι» είναι ασταμάτητοι μετρώντας 18 νίκες και δύο ισοπαλίες στα είκοσι φετινά τους παιχνίδια. Η Γιουβέντους έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και το διπλό του 1,87.

* Στην Serie A, η Αταλάντα υποδέχεται την Ρόμα. Οι γηπεδούχοι μετρούν έντεκα over στις προηγούμενες δώδεκα αγωνιστικές, με τα οκτώ στο over 3,5, ενώ οι «τζιαρολόσι» έχουν πέντε over 3,5 στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Ανοικτό ματς περιμένω να γίνει, με το over 2,5 στο 1,54 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Α’ Ολλανδίας, η Φορτούνα Σιτάρντ φιλοξενεί την Φίτεσε. Εννέα over στις προηγούμενες έντεκα αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι over στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Εύκολα μπορεί να ανοίξει η μεταξύ τους αναμέτρηση και να περάσει το over 2,5 στο 1,63.

* Στην Γαλλία η Αμιάν υποδέχεται την Λιόν. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη, με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη 2-1 στο ντέρμπι μίσους με την Σεντ Ετιέν. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και την Πέμπτη στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο, με την Λιόν να παίρνει τη νίκη 2-0, παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Η Λιόν μπορεί να βγάλει ξανά το διπλό στο 1,55.

* Στην Ολλανδία η Χέρενφεν φιλοξενεί την Άλκμααρ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από έξι σερί over, με τα πέντε πιο πρόσφατα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με τα δύο στο over 3,5. Το over 3,5 στο σημερινό ματς στο 2,15 αξίζει το ποντάρισμά μας.

Παρασκήνια

Θέματα