Δύο διπλά και τρία over 3,5 στο 37,90

Bet_John 3/11/18 - 10:45

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 37,90 και ότι σας αρέσει περισσότερο το κρατάτε, διαφορετικά προχωράτε παρακάτω. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Οι «κανονιέρηδες» μετά από επτά σερί νίκες, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας, ενώ οι «κόκκινοι» παραμένουν αήττητοι με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες σε δέκα ματς. Η Άρσεναλ έχει προβλήματα στην άμυνα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Λίβερπουλ και να βγάλει το διπλό στο 1,92.

* Στη La Liga, η Λεγκανές φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, με μία ισοπαλία και δύο ήττες στα υπόλοιπα τρία, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» μετρούν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Ατλέτικο έστω και δύσκολα έχει τη δυνατότητα να βγάλει το διπλό στο 1,76.

* Στη Μπουντεσλίγκα, η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Χόφενχαϊμ. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, διέλυσαν 5-0 τη Γκλάντμπαχ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν οκτώ over στα εννέα φετινά τους παιχνίδια, με τα πέντε στο over 3,5. Ανοικτό ματς περιμένω να γίνει, με το over 3,5 στο 2,04 να έχει αξία.

* Στο Βέλγιο, η Γκενκ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν οκτώ over στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα έξι στο over 3,5. Με το ρυθμό που δίνουν οι δύο ομάδες στα παιχνίδια τους, το over 3,5 στο 2,37 μπορεί να μας πληρώσει.

* Για το πρωτάθλημα Βελγίου, η Γάνδη φιλοξενεί την Κόρτραϊκ. Έντεκα σερί over για τους γηπεδούχους, με τα επτά στο over 3,5, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over 3,5 στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και μπορούν να μας δώσουν το over 3,5 στο 2,32.

Παρασκήνια

Θέματα