Δύο δυνατές επιλογές με απόδοση 3,78

Νικολαΐδης 17/03/23 - 09:04

Δυάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν άσο και ένα Over 2,5 συνολικής απόδοσης 3,78 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Με την αναμέτρηση της Σασουόλο απέναντι στην Σπετσια ανοίγει η αυλαία της 27ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Σασουόλο η οποία μετά το δύσκολο τρίποντο (3-2) επί της Κρεμονέζε, πήρε τεράστιο τρίποντο στη Ρώμη επί της Ρόμα με σκορ (4-3). Με ψυχολογία στα ύψη η ομάδα από το Μπέργκαμο η οποία ξέφυγε με 14 στην μάχη της παραμονής. Από την μεριά της η Σπετσιά μετά τις δύο απανωτές ισοπαλίες (2-2 Ουντινέζε και 0-0 Βερόνα), επικράτησε με 2-1 της Ίντερ. Ματς στο οποίο η Σπετσιά έδωσε ρεσιτάλ, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, πραγματοποιώντας μόλις ένα λάθος αμυντικά. Αμφότερες μετά από δύο σπουδαίες εμφανίσεις και έχοντας για προίκα αρκετά γκολ, κάτι το οποίο θεωρώ πως θα συμβεί και σήμερα. Το Over 2,5 είναι η επιλογή μου.

Την Νυρεμβέργη φιλοξενεί η Μπίλεφελντ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία του Γερμανικού πρωταθλήματος. Εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) στο Μπραουνσβάιγκ για να ακολουθήσει η νίκη 3-1 επί της πρωτοπόρου, Ντάρμσταντ. Μια νίκη η οποία μάλιστα ήρθε με ανατροπή για την Μπίλεφελντ η οποία βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 54’ ανατρέποντας την εις βάρος της κατάσταση. Οι τέσσερις αυτοί βαθμοί, ήταν αρκετοί για να φέρουν την Μπίλεφελντ πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, τονώνοντας παράλληλα και την ψυχολογία των Βεστφαλών. Από την μεριά της η Νυρεμβέργη επικράτησε με 2-0 της Μπραουνσβάιγκ και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες εντός έδρας, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της. Εκτός, συνεχίζει να παρουσιάζει τεράστιες αδυναμίες αγνοώντας την νίκη στα πέντε τελευταία, όπου γνώρισε τρεις απανωτές ήττες, έχοντας πριν δύο ισοπαλίες. Μόλις ένα γκολ στο συγκεκριμένο διάστημα η παραγωγικότητα των “φράγκων”. Με ηθικό στα ύψη η Μπίλεφελντ, θα ρισκάρω στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΣΠΕΤΣΙΑ OVER 2,5 1,80

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1 2,10

Παρασκήνια

Θέματα