Δύο ευκαιρίες από Λατινική Αμερική

Νικολαΐδης 29/09/22 - 00:18

Τεράστια επιτυχία για την στήλη της Τετάρτης, καθώς επιβεβαιώθηκε το διπλό (3,00) της Χακα και το Over 2,5 (2,00) στο Σειναγιοεν – Κουοπιο, προσφέροντας μας απόδοση 6,00.
Δυάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν άσο και ένα Over 2,5 συνολικής απόδοσης 5,53 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Μπαρακας και Χιμνασια Λα Πλατα ανοίγουν την αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής. Τέλος στο αήττητο σερί της Μπαρακας έβαλε η Βελεζ Σαρσφιλντ η οποία επικράτησε με 1-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Είχαν προηγηθεί δύο νίκες και μία ισοπαλία για την Μπαρακας η οποία πάτησε «γκάζι» το τελευταίο διάστημα. Ισχυρή εντός έδρας, καθώς στα τελευταία έξι, σημείωσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία, δεχόμενη σε αυτό το διάστημα, μόλις τρία γκολ. Στον αντίποδα η Χιμνασια Λα Πλατα μετά την ήττα (1-0) στην Κορδοβα από την Σεντραλ, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ και στην έδρα της από την Τιγκρε. Κάκιστη συγκομιδή στα τρία τελευταία εκτός έδρας, καθώς πήρε έναν πόντο, αγνοώντας το γκολ. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Μελγκαρ και Μπινασιοναλ κοντράρονται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Κλαουσούρα στο Περού. Προηγήθηκε στο 11′, ωστόσο δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (38′ & 41′) και είδε να ανατρέπεται το προβάδισμα της. Στο 44′ ισοφάρισε σε 2-2 για να δεχθεί το τελικό χτύπημα στο 46′ για το τελικό 3-2 της Σέζαρ Βαγιεχο. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Μελγκαρ η οποία στα πέντε τελευταία, σημείωσε μόλις ένα τρίποντο. Τέσσερα εξ’ αυτών στο Over 2,5. Από την άλλη πλευρά η Μπινασιοναλ έβαλε δύσκολα της Σπόρτινγκ Κρίσταλ από την οποία απέσπασε ισοπαλία (1-1), αφήνοντας πίσω την ήττα (2-1) από την Κάρλος Μανουτσι. Ολοκληρώθηκαν στο Over 2,5, τα τρία από τα πέντε πρόσφατα. Ομάδες με επιθετικό οίστρο, θα στραφώ στο Over 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΠΑΡΑΚΑΣ-ΧΙΜΝΑΣΙΑ 1 2,70
ΜΕΛΓΚΑΡ-ΜΠΙΝΑΣΙΟΝΑΛ OVER 2,5 2,05

Παρασκήνια

Θέματα