Δύο over 3,5 και ένα διπλό στο 8,18

Bet_John 14/01/19 - 09:32

Οι δύο από τις τρεις προτάσεις μου πέρασαν την Κυριακή, με το over 2,5 στο Καμπούρ – Σπάρτα Ρότερνταμ (1,72) και το διπλό στο Μάαστριχτ – Τβέντε (1,72), ενώ χάθηκε το over 2,5 στο Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ. (0-1). Μία τριάδα για σήμερα με συνολική απόδοση 8,18…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Γουλβς. Οι «πολίτες» μετρούν πέντε σερί over στο πρωτάθλημα, με τα τρία στο over 3,5, ενώ την περασμένη εβδομάδα διέλυσαν 7-0 την Ρόδεραμ για το Κύπελλο και 9-0 την Μπέρτον για το Λιγκ Καπ. Η Σίτι που θέλει τη νίκη για να μειώσει και πάλι στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, μπορεί να στριμώξει την Γουλβς και να βγάλει το over 3,5 στο 2,22.

* Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας, η Κάλιαρι φιλοξενεί την Αταλάντα σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη στα εννέα τελευταία τους παιχνίδια στη Serie A, με τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα οκτώ. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Αταλάντα που σκοράρει εύκολα, έχει το προβάδισμα για τη νίκη και το διπλό του 1,92.

* Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας, η Ρόμα υποδέχεται την Εντέλα σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Οι «τζιαλορόσι» μετρούν τέσσερα over 3,5 στα έξι τελευταία τους ματς στη Serie A και απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία μπορούν να φτάσουν εύκολα στην επικράτηση. Το over 3,5 στο 1,92 αξίζει το ποντάρισμά μας.

Παρασκήνια

Θέματα