Δύο over 3,5 και τρία over 2,5 με απόδοση 19,99

Bet_John 29/09/19 - 09:02

Πέντε προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 19,99…

* Στην Ολλανδία, η Τσβόλε υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Έξι over στις πρώτες επτά αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over 3,5 στα τέσσερα τελευταία τους ματς. Εύκολα μπορεί να ανοίξει η συγκεκριμένη αναμέτρηση και να περάσει το over 3,5 στο 2,12.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Φορτούνα Ντίσελντορφ φιλοξενεί την Φράιμπουργκ. Τέσσερα over στις πρώτες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επίσης τέσσερα over στα πέντε φετινά τους παιχνίδια. Ένα ακόμη over 2,5 στο 1,63 έχει αξία.

* Στην Ολλανδία, η Βάαλβαϊκ υποδέχεται την Φίτεσε. Έξι over στις πρώτες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over στα πέντε τελευταία τους ματς, με τα δύο στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,08 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στο Βέλγιο, η Σταντάρ Λιέγης φιλοξενεί την Σαρλερουά. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,75 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Αυστρία, η Άλταχ υποδέχεται την Μάτερσμπουργκ. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο over 3,5 στα τρία τελευταία τους ματς. Είναι πολύ πιθανό να έχουμε γκολ και από τις δύο ομάδες, με το over 2,5 να πληρώνει στο 1,59.

Παρασκήνια

Θέματα