Εθίζεται στις νίκες η Τσέλσι!

Οι "μπλε" του Λάμπαρντ πηγαίνουν με φόρα για το διπλό στην Μπέρνλι * Θέλει να... απαντήσει στην Λέστερ η Μάντσεστερ Σίτι, ισορροπία στο Μπράιτον - Έβερτον

BetFootball 26/10/19 - 09:39

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ άνοιξε με την ασύλληπτη εννιάρα της Λέστερ στην Σαουθάμπτον και συνεχίζεται σήμερα με πέντε παιχνίδια. Στα δύο από αυτά υπάρχουν δυνατά φαβορί, ενώ τα άλλα τρία είναι ανοιχτά σε περισσότερα ενδεχόμενα. Ας τα δούμε…

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα (14:30)

Η Λέστερ της έδωσε ένα… επιπλέον κίνητρο. Η Μάντσεστερ Σίτι περιμέμει την Άστον Βίλα σε ένα παιχνίδι που ο άσος είναι αδιαπραγμάτευτος, όπως και η επικράτηση των γηπεδούχων από το ημίχρονο. Το ζητούμενο είναι τα… γκολ. Η Σίτι έχει απουσίες στην άμυνα, αλλά στην επίθεση όλα τα… καλά παιδιά (εκτός φυσικά από τον Σανέ) θα είναι εκεί.

EΚΤΙΜΗΣΗ 1&OVER 4,5        2,0

 

Μπράιτον – Έβερτον (17:00)

Η Έβερτον πήρε ανάσα την περασμένη εβδομάδα με τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ, αλλά η επίσκεψη στην έδρα της αξιόμαχης Έβερτον κρύβει δυσκολίες. Η ισοπαλία έχει εδώ τις περισσότερες πιθανότητες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ       3,25

 

Γουότφορντ – Μπόρνμουθ (17:00)

Ακόμα ένα ματς με πολύ λεπτές ισορροπίες. Η Γουότφορντ που είναι ακόμα χωρίς νίκη, φιλοξενεί την Μπόρνμουθ. Τα «κεράσια» από την πλευρά τους, ξεκίνησαν πολύ καλύτερα, αλλά είναι μακριά από το τρίποντο για τρεις αγωνιστικές.

Θα πάμε στη λύση των γκολ και στην επιλογή των 2-3 ΓΚΟΛ που δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2-3 ΓΚΟΛ   2,00

 

Γουέστ Χαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17:00)

Καλύτερη αλλά ασταθής η Γουέστ Χαμ, παθιασμένη και με πολύ καλά στοιχεία η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που προέρχεται και από τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ. Τα «σφυριά» θέλουν να κλείσουν την παρένθεση με τις ήττες από Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον και θα έχουν τον πρώτο λόγο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       2,10

 

Μπέρνλι – Τσέλσι (19:30)

Με φόρα από το σπουδαίο διπλό στην Ολλανδία κόντρα στον Άγιαξ, η Τσέλσι πάει στην πάντα δύσκολη έδρα της Μπέρνλι. Οι «μπλε» του Λάμπαρντ έχουν… εθιστεί στις νίκες, καθώς πλέον μετρούν έξι συνεχόμενες, οι δύο από τις οποίες εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Λιλ και Άγιαξ. Κάτι που δείχνει ικανότητες και χαρακτήρα. Μπορεί να συναντήσει υψηλά εμπόδια, αλλά η Τσέλσι έχει τα φόντα να πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2       1,72

Παρασκήνια

Θέματα