Εμπιστοσύνη στα φαβορί

Νικολαΐδης 1/03/18 - 11:17

Δεν μας έκανε το… χατίρι εχθές η Λάτσιο, με αποτέλεσμα να… σπάσει η τριάδα, ωστόσο σήμερα ποντάρουμε σε τρία δυνατά σημεία προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

*Ντέρμπι κορυφής στην Δανία όπου η Μίντιλαντ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, την Μπρόντμπι. Παρότι αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο, η Μίντιλαντ… καθάρισε με 2-1 την Χόμπρο, διατηρώντας την διαφορά των τριών πόντων από την δεύτερη της κατάταξης και σημερνή αντίπαλο της. Στο απουσιολόγιο, ο μέσος Ονιέκα, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με την Χόμπρο. Στον αντίποδα, η Μπρόντμπι ήταν σαρωτική σε ακόμα ένα ματς, επικρατώντας με 6-1 της Χέλσινγκορ, δείχνοντας τις διαθέσεις της ενόψει του σημερινού αγώνα. Αρκετά τα προβλήματα στους φιλοξενούμενους, με τον αμυντικό Αραγιούρι να είναι εκτός λόγω καρτών, ενώ αμφίβολος κρίνεται ο μέσος Μουκτάρ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Οι δύο κορυφαίες επιθετικά ομάδες της κατηγορίας, περιμένω πως θα πάμε σε ματς με πλούσιο θέαμα, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

* Το 4ο εισιτήριο της ημιτελικής φάσης στην Γαλλία κλειδώνει σήμερα στο «Μισέλ Ντ’ Ορναρό», όπου η Καέν υποδέχεται την Λυών. Καθόλου καλή η εικόνα της Καέν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, όπου και έχει απογοητεύσει, παρουσιάζοντας σημάδια κούρασης. Από την απέναντι πλευρά, η Λυών αναζητά την επιστροφή στα τρίποντα, ωστόσο έχει δύσκολη αποστολή, έχοντας εκτός τους Φεκίρ και Μαριάνο Ντίαζ. Όπως και να έχει, πολύ πιο ποιοτική η ομάδα των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να στραφώ στο διπλό.

*Το δεύτερο ζευγάρι του 7ου ομίλου στο Λιμπερταδόρες ρίχνεται σήμερα στην αρένα της Μπαρκισιμέντο, όπου η Ντεπορτίβο Λάρα υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε. Η δεύτερη συμμετοχή του συλλόγου της Βενεζουέλας στην διοργάνωση, όπου και ευελπιστεί να πραγματοποιήσει την έκπληξη παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δύσκολο έργο, έχοντας απέναντι της πολύ πιο έμπειρες ομάδες, όπως η Μιγιονάριος και Κορίνθιανς. Από την άλλη, η Ιντεπεντιέντε είναι παραδοσιακή δύναμη στον θεσμό, μετρώντας επτά κατακτήσεις τίτλων, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Ο ενθουσιασμός και η… δίψα διάκρισης απέναντι στην εμπειρία, με το διπλό να αποτελεί την επιλογή μου.

H ΤΡΙΑΔΑ

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ          OVER 2,5              1,50

ΚΑΕΝ-ΛΥΩΝ       2              1,90

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑΡΑ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ      2              1,75

Παρασκήνια

Θέματα