Εξάδα απόδοσης 33,51

Νικολαΐδης 25/01/20 - 07:21

Δεύτερο σερί ταμείο για την στήλη, όπου την Παρασκευή χάρη στην επιβεβαίωση των Over 2,5 στο Ντόρτμουντ-Κολωνία, Καμπουρ-Γιονγκ Ουτρέχτη, αλλά και το διπλό της Μίλαν απέναντι στην Μπρέσια, αντλήσαμε απόδοση 3,33. Εξάδα συνολικής απόδοσης 33,51 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία θα επιλέξω σε σύστημα 4/6.

 

  • Την Μάιντζ υποδέχεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα η Γκλάντμπαχ. Κακή εκκίνηση στο 2020 για τα «πουλάρια» τα οποία και γνώρισαν την ήττα (2-0) από την Σάλκε με αποτέλεσμα να χάσουν σημαντικό έδαφος στην μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου. Στον αντίποδα η Μάιντζ προβλημάτισε για ακόμα μία φορά, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα (2-1) από την Φράιμπουργκ. Πιο ποιοτική ομάδα η Γκλάντμπαχ, θα πάω με τον άσο.
  • Την Ανζέ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Σαμπιονά η Μαρσέιγ. Αήττητο σερί έντεκα αγώνων τρέχει η ομάδα της Μασσαλίας η οποία παραμένει 8 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Στην απέναντι πλευρά η Ανζέ ανέβασε στροφές στα πέντε τελευταία όπου και παραμένει αήττητη, ωστόσο στις πέντε τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα, σημείωσε μόλις μια νίκη. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Μονακό και Στρασβούργο κοντράρονται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Σαμπιονά. Παρουσίασε πολλά αμυντικά προβλήματα με αποτέλεσμα να ηττηθεί εύκολα και δίκαια με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με 3-1 της Σεντ Πριβέ στο Κύπελλο, τονώνοντας έτσι την ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας η Μονακό. Στην απέναντι πλευρά το Στρασβούργο δείχνει σημάδια βελτίωσης, ωστόσο από τις πέντε τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα, κατάφερε να φύγει με το τρίποντο σε μόνο δύο, τις μοναδικές που κατάφερε να σκοράρει και να μην δεχθεί γκολ. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Στην έδρα της Σπαλ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Μπολόνια. Σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο για την γηπεδούχο του σημερινού αγώνα με 2-1 επί της Αταλάντα, με το οποίο ανάσανε βαθμολογικά, ωστόσο ακόμα βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα η Μπολόνια προέρχεται από αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών και αναζητά επιστροφή στα τρίποντα πριν βρεθεί σε μπελάδες. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Τορίνο και Αταλάντα αναμετρόνται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της 21ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Ήττα 2-1 από την Σασουόλο για την ομάδα των «ταύρων» οι οποίοι πλέον βρίσκονται στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στον αντίποδα η Αταλάντα πλήρωσε για ακόμα μία φορά την αστοχία και τα αμυντικά λάθη με αποτέλεσμα να μείνει για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από τα τρίποντα, αλλά και τρίτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Δύο από τις πιο παραγωγικές ομάδες της Ιταλίας, αλλά και από τις πιο προβληματικές αμυντικά, με αποτέλεσμα το Over 2,5 να αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
  • Την Γρανάδα υποδέχεται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Σεβίλλη. Εξαιρετική απέναντι στην Ρεάλ από την οποία γνώρισε την ήττα (2-1) στις λεπτομέρειες, ενώ μεσοβδόμαδα πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λεβάντε, επικρατώντας με 3-1. Στόχος της Σεβίλλης να μην χάσει άλλο έδαφος στην μάχη της 3ης θέσης (ισοβαθμεί με την Ατλέτικο). Στον αντίποδα η Γρανάδα ήταν πολύ καλή απέναντι στην Μπαρτσελόνα από την οποία λύγισε στο τέλος, γνωρίζοντας την ήττα (1-0), ενώ μεσοβδόμαδα είδε και έπαθε μέχρι να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπανταλόνα, την οποία κέρδισε με 3-1 στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια). Αμφότερες προέρχονται από μεσοβδόμαδα ματς και περιμένω πως θα παρουσιαστούν επηρεασμένες, με αποτέλεσμα να στραφώ στο καλοπληρωμένο Over 2,5.

 

ΕΞΑΔΑ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΑΪΝΤΖ                1              1,55

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΑΝΖΕ 1              1,80

ΜΟΝΑΚΟ-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ             1              1,65

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΡΑΝΑΔΑ        OVER 2,5              1,90

ΣΠΑΛ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ          2              2,38

ΤΟΡΙΝΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ       OVER 2,5              1,61

 

Παρασκήνια

Θέματα