Εξάδα για σύστημα και τριάδα στο 4,66!!!

Bet_John 24/03/18 - 10:23

Καλά πήγε η Παρασκευή, αφού πέρασαν οι τρεις από τις τέσσερις προτάσεις και συγκεκριμένα το διπλό στο Βέρντερ Βρέμης Β – Πάντερμπορν (1,54), ο άσος στο Φορτούνα Σιτάρντ – Καμπούρ (1,96) και το over 3,5 στο Ντροχέντα – Γκάλγουεϊ (2,57), ενώ το μόνο που χάλασε ήταν το over 3,5 στο Μάαστριχτ – ΦΚ Αϊντχόφεν (2-0 τελικό). Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, έχουν την τιμητική τους σήμερα…

* Στην Α’ Αγγλίας, η Μπέρι υποδέχεται τη Γουίγκαν. Οι γηπεδούχοι που είναι στην τελευταία θέση, έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες στα υπόλοιπα τρία ματς). Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί νίκες όπου δεν δέχθηκαν γκολ, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην 3η θέση, ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη Σριούσμπερι. Καλύτερη η Γουίγκαν, μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,59.

* Παραμένω στην Α’ Αγγλίας και συνεχίζω με την αναμέτρηση της Τσάρλτον με την Πλίμουθ. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία τους ματς οι γηπεδούχοι, όπου είχαν τρεις ήττες και μία ισοπαλία και βρήκαν μόνο μία φορά δίχτυα, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα, με επτά νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές. Σαφώς καλύτερη η Πλίμουθ, με το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ στο 3,37 να αξίζει και με το παραπάνω το ρίσκο και να μπαίνει σε ένα δελτίο με ζητούμενα.

* Στη Β’ Αγγλίας, η Κόβεντρι υποδέχεται τη Γκρίμσμπι. Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από 17 σερί ματς χωρίς νίκη, στα οποία είχαν δώδεκα ήττες και πέντε ισοπαλίες. Σαφώς και η Κόβεντρι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τον άσο στο 1,79 να είναι ένα καλό στήριγμα.

* Στη Νάσιοναλ Λιγκ, η Μπάροου φιλοξενεί τη Ντόβερ. Μία  μόλις νίκη στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια οι γηπεδούχοι, με δύο ήττες και μία ισοπαλία στα υπόλοιπα τρία, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις σερί νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Η ανεβασμένη Ντόβερ έχει τη δυνατότητα να βγάλει το διπλό στο 2,55.

* Συνεχίζω με τη Νάσιοναλ Λιγκ και την αναμέτρηση της Ντάγκεναμ με τη Φάιλντ. Οκτώ over στις προηγούμενες δέκα αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία σερί over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over 3,5 στο 2,89 πληρώνει πολύ καλά.

* Σε ένα ακόμη ματς από τη Νάσιοναλ Λιγκ, η Έμπσφλιτ φιλοξενεί τη Μέιντενχεντ. Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να είναι σε πτωτική πορεία, προερχόμενοι από τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, όπου πέτυχαν μόλις δύο γκολ και δέχθηκαν δέκα. Εύκολα ή δύσκολα, η Έμπσφιλτ μπορεί να μας δώσει τον άσο στο 2,14.

* Για την Α’ Σκωτίας, η Ερντριόνιανς υποδέχεται τη Ρέιθ Ρόβερς. Επτά σερί over μετρούν οι γηπεδούχοι με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται επίσης από επτά σερί over, τα τέσσερα στο over 3,5. Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους και το over 2,5 στο σημερινό ματς, στο 1,64 μπορεί να περάσει σχετικά εύκολα.

* Παραμένω στην Α’ Σκωτίας και συνεχίζω με την αναμέτρηση της Άλμπιον Ρόβερς με την Αλόα. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με τα τέσσερα στο over 3,5, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε σερί over, τα τρία στο over 3,5. Περιμένω και τώρα να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, με γκολ και από τις δύο ομάδες, με το over 3,5 στο 2,93 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στη Γ’ Γερμανίας, η Έρφουρτ υποδέχεται τη Φορτούνα Κολωνίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση, έντεκα βαθμούς πίσω από τη σωτηρία και μετρούν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι που είναι στην 5η θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη τριάδα, τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και έχουν πέντε νίκες και μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το διπλό της Φορτούνα στο 2,07 μπαίνει σε ένα δελτίο με ζητούμενα.

Παρασκήνια

Θέματα