Εξάδα για σύστημα με πέντε over 3,5 και ένα διπλό

Bet_John 19/05/18 - 11:00

Δεν πήγε καλά η Παρασκευή, με μόλις μία από τις πέντε προτάσεις να επιβεβαιώνονται. Κυνηγώντας κάτι πολύ καλύτερο σήμερα, προτείνω μία εξάδα που παίζεται σε σύστημα 4,5,6…

* Τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, με τη Μπάγερν Μονάχου να αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Βαυαροί κατέκτησαν τον 6ο σερί τίτλο τους στη Μπουντεσλίγκα και κυνηγούν το νταμπλ, την ώρα που οι «αετοί» με τραγικό φινάλε (πέντε ήττες, μία ισοπαλία, μία νίκη στα επτά τελευταία τους ματς) από εκεί που διεκδικούσαν ακόμα και μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, έμειναν 8οι και μόνο αν πάρουν το Κύπελλο θα βγουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Στις 28 Απριλίου η Μπάγερν παίζοντας με πολλές αλλαγές διέλυσε 4-1 την Άιντραχτ για το πρωτάθλημα και μπορεί και απόψε να βγάλει το over 3,5 στο 2,14.

* Τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, με την Τσέλσι να αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ». Τραγική η φετινή χρονιά για τους «μπλε» του Αντόνιο Κόντε, αφού έμειναν στην 5η θέση και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτισαν δεύτεροι στην Πρέμιερ Λιγκ πίσω από την ασταμάτητη Σίτι. Πιο σταθερή όλη τη χρονιά η Γιουνάιτεντ, σε αντίθεση με την Τσέλσι, μπορεί να φτάσει στη νίκη που πληρώνει στο 2,77.

* Για τον τελικό των πλέι οφ στην Ολλανδία με το νικητή να παίρνει ένα εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, η Ουτρέχτη υποδέχεται τη Φίτεσε που είχε πάρει τη νίκη 3-2 στο πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της. Οι γηπεδούχοι μετρούν 13 over στα προηγούμενα 15 παιχνίδια τους, με τα δέκα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από επτά σερί over, με τα έξι στο over 3,5. Εύκολα μπορεί να ανοίξει και τώρα το μεταξύ τους παιχνίδια και να περάσει το over 3,5 στο 2,48.

* Τελευταία αγωνιστική στη Γαλλία, με την Τρουά να υποδέχεται τη Μονακό. Οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση, ένα βαθμό πίσω από τη 18η Τουλούζ και τα μπαράζ για την παραμονή, μετρώντας πέντε over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι που θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν δεύτεροι και να πάρουν το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν τέσσερα over στα έξι τελευταία τους ματς, τα δύο στο over 3,5. Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη και η μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να ανοίξει προσφέροντάς μας το over 3,5 στο 2,34.

* Για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, η Νέα Υόρκη Σίτι φιλοξενεί το Κολοράντο. Οκτώ σερί over μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα έξι στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Με το ρυθμό που δίνει η Νέα Υόρκη Σίτι στα παιχνίδια της, το over 3,5 στο 2,64 αξίζει το ρίσκο.

* Στο Βέλγιο, η Σιντ Τρούιντεν υποδέχεται τη Λόκερεν. Οκτώ σερί over οι γηπεδούχοι, με τα επτά στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά over στα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια τους, τα τέσσερα στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over 3,5 στο 2,47 έχει αξία.

Παρασκήνια

Θέματα