Εξάδα για όλα τα γούστα με απόδοση 37,07

Bet_John 5/08/20 - 08:14

Έξι προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 37,07…

* Για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Γκελζενκίρχεν, η Ίντερ αντιμετωπίζει την Χετάφε. Οι «νερατζούρι» τερμάτισαν στη 2η θέση της Serie A, ένα βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, έχοντας τρεις σερί νίκες στο φινάλε, όπου μάλιστα δεν δέχθηκαν γκολ. Η Χετάφε ήταν απογοητευτική μετά την επανέναρξη της La Liga, με μόλις μία νίκη σε έντεκα ματς. Η Ίντερ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,65.

* Για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Λίντσερ, την οποία είχε διαλύσει στο πρώτο ματς στην Αυστρία με 5-0. Η πρόκριση έχει «καθαρίσει» για τους «κόκκινους διαβόλους» και χωρίς άγχος οι δύο ομάδες, μπορούν να μας προσφέρουν ένα ανοικτό ματς και το over 3,5 στο 2,36 θα μπει στις επιλογές μου.

* Για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ φιλοξενεί την Βόλφσμπουργκ, της οποίας είχε επικρατήσει 2-1 στο πρώτο ματς στην Γερμανία. Οι «λύκοι» χρειάζονται τουλάχιστον δύο γκολ και θα πρέπει να ανοιχτούν, με την Σαχτάρ όμως να είναι ικανή να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που θα βρει και το over 2,5 στο 1,71 έχει αξία.

* Στην Φινλανδία, η Μάριεχαμν υποδέχεται την Ίντερ Τούρκου. Μόλις μία νίκη στα πρώτα έξι παιχνίδια τους έχουν οι γηπεδούχοι, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα υπόλοιπα πέντε, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε επτά ματς. Η Ίντερ Τούρκου πατάει καλύτερα και το διπλό στο 1,54 έχει το προβάδισμα.

* Στην Φινλανδία, η Σεϊναγιόεν φιλοξενεί την Κουόπιο. Πέντε σερί ματς χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε επτά παιχνίδια. Η Κουόπιο μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,79.

* Στην Νορβηγία, η Μόλντε υποδέχεται την Σταρτ. Έντεκα over στα δώδεκα φετινά τους παιχνίδια μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα οκτώ στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί over. Η Μόλντε σκοράρει πολύ εύκολα και μπορεί να μας δώσει ένα ακόμη over 3,5 στο 2,02.

Παρασκήνια

Θέματα