Εξάδα «κόλαση» και ντέρμπι «φωτιά»

Νικολαΐδης 13/05/18 - 09:11

13,54 με 4/6 πλήρωσε η χθεσινή στήλη μετά την επιβεβαίωση των άσων στις αναμετρήσεις Αμβούργο-Γκλάντμπαχ (2,28), Φράιμπουργκ-Άουγκσμπουργκ (1,96), Μονακό-Σεντ Ετιέν (1,63) και το διπλό της Μπραν (1,86). Σήμερα ξεχώρισα μια νέα εξάδα την οποία καλό θα είναι να επιλέξουμε σε ζητούμε 3/6 ή 4/6.

*Την Ουντινέζε φιλοξενεί στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Βερόνα. Αποχαιρέτησε ήδη τα μεγάλα… σαλόνια η ομάδα των γηπεδούχων η οποία και σχεδιάζει ήδη τα πλάνα της ενόψει της νέας σεζόν, όπου και θα επιδιώξει την άμεση επιστροφή της. Στον αντίποδα η Ουντινέζε τα παράτησε στα τελευταία με αποτέλεσμα να μπει σε περιπέτειες δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Τεράστια ευκαιρία σήμερα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι με νίκη θα βρεθούν με το… ένα πόδι προς την παραμονή. Το διπλό από το ημίχρονο αξίζει το ρίσκο.

*Στο Τορίνο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα δοκιμάζει τις αντοχές της η Σπαλ. Προσπάθησε να διεκδικήσει τις λιγοστές ελπίδες της για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η γηπεδούχος ομάδα, ωστόσο τελικώς δεν της βγήκε. Αρκετές αλλαγές προσώπων στους… ταύρους με τον Ματσάρι να θέλει να έχει εικόνα για το ρόστερ της ομάδας. Από την απέναντι πλευρά η Σπαλ πραγματοποιεί φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να σώσει την παρτίδα και προς ώρας τα καταφέρνει εξαιρετικά. Τεράστια ευκαιρία το σημερινό ματς. Το διπλό αξίζει το ρίσκο.

*Απέναντι στην Μπόρνμουθ αποχαιρετά την σεζόν η Μπέρνλι. Πανηγυρικό το κλίμα στην ομάδα των γηπεδούχων η οποία βρέθηκε κοντά στην διεκδίκηση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων χωρίς τελικά να καταφέρει να πάρει ένα από αυτά. Ωστόσο η Μπέρνλι θα επιδιώξει να κλείσει με νίκη την σεζόν στο τελευταίο εντός έδρας. Από την μεριά της Μπόρνμουθ, το… ντεπόζιτο άδειασε από την υπερπροσπάθεια της παραμονής με αποτέλεσμα να παραδώσει «πνεύμα» στην συνέχεια η ομάδα των… χωριατών. Σταθερά εκτός οι Στάνισλας, Άρτερ και Σμίθ. Ο άσος αξίζει το ρίσκο.

*Την Σαο Πάολο υποδέχεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο η Μπαϊα. Ήταν πολύ κακή απέναντι στην Σπορτ Ρεσίφε με αποτέλεσμα να ηττηθεί δίκαια με 2-0 η Μπαϊα η οποία ωστόσο επανήλθε στις καλές εμφανίσεις την Τετάρτη όπου και επικράτησε με 3-0 της Βάσκο ντα Γκάμα. Στην πλευρά των… τρικολόρ έμειναν στο 2-2 με την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ την Τετάρτη επικράτησαν πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 1-0 της Ροζάριο Σεντράλ για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Δυσκολεύεται εκτός η Σαο Πάολο, θα κατευθυνθώ στο «Χ».

*Στα… δύο το Σαο Πάολο από το ντέρμπι μίσους της Κορίνθιανς απέναντι στην Παλμέιρας. Παρουσίασε πολλά προβλήματα απέναντι στην Σεαρά κόντρα στην οποία έμεινε στο 1-1 για την 4η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο η Κορίνθιανς. Μεσοβδόμαδα υποδέχτηκε την Βιτόρια Μπαϊα για το Κύπελλο, με την… τιμάο να επικρατεί με 3-1. Στον αντίποδα η Παλμέιρας παραμένει αήττητη στα οκτώ ματς που έδωσε έως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ προέρχεται από τρία μεγάλα διπλά σε Λιμπερταδόρες (Αλιάνσα Λίμα 3-1), πρωτάθλημα (Ατλέτικο Παραναένσε 3-1) και Κύπελλο (Αμέρικα Μινέιρο 2-1). Σε εξαιρετικό… μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, θα κατευθυνθώ στο διπλό.

*Την Βιτόρια Μπαϊα υποδέχεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βραζιλίας η Βάσκο. Γκρίνια στην γηπεδούχο ομάδα όπου είχαμε εισβολή με πιστόλι κατά την διάρκεια της προπόνησης πριν τον αγώνα με την Μπαϊα, από την οποία η Βάσκο ηττήθηκε με 3-0 στο Κύπελλο. Αντίδραση αναζητά η γηπεδούχος ομάδα, με την διοικητική αστάθεια να έχει επηρεάσει το κλίμα στα αποδυτήρια. Στην άλλη μεριά η Βιτόρια προβλημάτισε απέναντι στην Κορίνθιανς από την οποία ηττήθηκε με 3-1 συμπληρώνοντας πέντε αναμετρήσεις μακριά από τα τρίποντα. Ο άσος είναι η επιλογή μου.

Η ΕΞΑΔΑ

ΒΕΡΟΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ      2/2 ΗΜ.-ΤΕΛ.     2,34

ΤΟΡΙΝΟ-ΣΠΑΛ  2              3,12

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ           1              2,23

ΜΠΑΪΑ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ      Χ             3,07

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ          2              2,63

ΒΑΣΚΟ-ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠ.      1              1,76

Παρασκήνια

Θέματα