Εξάδα με απόδοση 123,30

Νικολαΐδης 2/03/19 - 06:35

Εξάδα συνολικής απόδοσης 123,30 την οποία ωστόσο θα επιλέξω σε σύστημα 4/6 προκειμένου να καλύψω το ποντάρισμα μας, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα

 

  • Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα Ρωσίας η Άρσεναλ Τούλα. Εξαιρετική εικόνα στα εντός έδρας για τους γηπεδούχους του σημερινού αγώνα, καθώς μετρούν μία μόλις ήττα στα 15 τελευταία ματς που έδωσαν στα πλαίσια του πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό τους. Στον αντίποδα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προέρχεται από αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών πριν την διακοπή, όπου δέχθηκε μόλις ένα γκολ, ενώ το ίδιο καλή ήταν και η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας. Δύσκολη έδρα αυτή της Άρσεναλ, θα στραφώ στο «Χ» του πρώτου μέρους και το διπλό της επανάληψης.
  • Την Ρέγκενσμπουργκ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας η Χάιντενχαϊμ. Αήττητο σερί δέκα αγώνων για την γηπεδούχο ομάδα από τα οποία τα επτά ολοκληρώθηκαν στο Over 2,5. Στην άλλη μεριά η Ρέγκενσμπουργκ προέρχεται από μεγαλειώδη νίκη (2-1) επί του Αμβούργου, το οποίο και «γκρέμισε» από την κορυφή της κατάταξης. Πέντε Over 2,5 στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές έχει αναδείξει η φιλοξενούμενη ομάδα, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο σημείο να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή στον σημερινό αγώνα με την Χάιντενχαϊμ, βάση της τιμής στην οποία το συναντάμε.
  • Στην έδρα της Εσπανιόλ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Βαγιαδολίδ. Αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών για την γηπεδούχο ομάδα, από τα οποία ωστόσο μόλις το ένα ολοκληρώθηκε με τρίποντο (τρεις ισοπαλίες). Στον αντίποδα η Βαγιαδολίδ τρέχει αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών στις οποίες μάλιστα δεν έχει καταφέρει να σημειώσει κανένα γκολ. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Την Καϊζερσλάουτερν φιλοξενεί στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στην 3η κατηγορία της Γερμανίας η Φορτούνα Κολωνίας. Σπουδαίο διπλό για τους γηπεδούχους στην έδρα της Ιένα (1-0), με το οποίο και κατάφεραν να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα στην μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού. Στον αντίποδα η Καϊζερσλάουτερν τρέχει αήττητο σερί τριών αγωνιστικών. Δύο μόλις Over 2,5 στα πέντε τελευταία για την Φορτούνα, κανένα από πλευράς Καϊζερσλάουτερν, με το ρίσκο στην συγκεκριμένη επιλογή, να αξίζει την στήριξη μας.
  • Στην έδρα της πρωτοπόρου Λούτον δοκιμάζει τις αντοχές της η Ρότσντεϊλ. Αήττητη για 23 σερί αγωνιστικές στην Λιγκ 1 της Αγγλίας η γηπεδούχος ομάδα η οποία δύσκολα θα χάσει την πρωτιά, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. 5/7 τελευταία της, ολοκληρώθηκαν στο Over 2,5. Στην απέναντι πλευρά η Ροτσντέιλ σημείωσε μία μόλις νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, πληρώνοντας την πολύ κακή αμυντική γραμμή της. Ένα μόλις Under 2,5 στα πέντε τελευταία πρωταθλήματος. Περιμένω ανοικτό ματς με αρκετά γκολ, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.
  • Την Μονακό αντιμετωπίζει στην 27η αγωνιστική του Σαμπιονά η Ανζέ. Οι γηπεδούχοι είδαν να μπαίνει τέλος στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών μετά την ήττα (1-0) στην Γκινγκάμπ. Στον αντίποδα η Μονακό κατάφερε να πάρει σπουδαίας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη (2-0) επί της Λυών. Αήττητη για πέντε σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Ζαρντίμ, με αποτέλεσμα να με ωθεί προς το διπλό.

 

ΕΞΑΔΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ Τ.-ΤΣΣΚΑ Μ.   Χ/2 ΗΜ.-ΤΕΛ.    4,90

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ-ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ          OVER 2,5              1,70

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ               1              1,81

ΦΟΡΤΟΥΝΑ Κ.-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ         OVER 2,5              2,11

ΛΟΥΤΟΝ-ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ     OVER 2,5              1,70

ΑΝΖΕ-ΜΟΝΑΚΟ               2              2,28

Παρασκήνια

Θέματα