Εξάδα με απόδοση 126,56

Νικολαΐδης 15/09/18 - 10:57

Εξάδα συνολικής απόδοσης 126,56 ξεχώρισα από το σημερινό, πρόγραμμα.

*Την Σαντχάουζεν υποδέχεται στο της 5ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία της Γερμανίας η Ντάρμσταντ. Δυναμική εκκίνηση από τους γηπεδούχους οι οποίοι μετρούν τρεις νίκες και μια ήττας στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, της κατάταξης. Από την άλλη η Σαντχάουζεν με έναν πόντο, βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Τότεναμ και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Υποτίμησε την Γουότφορντ και το πλήρωσε η ομάδα του Ποκετίνο, γνωρίζοντας την ήττα (2-1), παρότι είχε προηγηθεί στο συγκεκριμένο ματς. Εκτός αποστολής για το σημερινό ματς στην Τότεναμ, οι Λορίς και Ντέλε Άλι. Στον αντίποδα η Λίβερπουλ μετρά το απόλυτο στα τέσσερα πρώτα και θέλει να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή εικόνα της, προκειμένου να γράψει το 5Χ5. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

*Την Λεβερκούζεν φιλοξενεί σε ένα πολύ σημαντικό ματς η Μπάγερν. Οι Βαυαροί έχουν ξεκινήσει «φουριόζοι» την προσπάθεια τους την τρέχουσα σεζόν και ποντάρουν στην εκπληκτική κατάσταση των Λεβαντόφσκι και Μίλερ, προκειμένου να πάρουν ακόμα ένα μεγάλο τρίποντο. Στην άλλη πλευρά οι «ασπιρίνες», μετρούν δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παρουσιάζοντας σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Λογικά θα ανοίξει ο ρυθμός με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 3,5.

*Βόλφσμπουργκ και Χέρτα κοντράρονται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Οι «λύκοι» εντυπωσιάζουν στην εκκίνηση μετρώντας το απόλυτο, ενώ παράλληλα έχουν τονώσει την ψυχολογία τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στην άλλη πλευρά οι Βερολινέζοι, πραγματοποιούν επίσης πολύ δυναμική εκκίνηση μετρώντας το απόλυτο, ωστόσο η σημερινή τους έξοδος, κρύβει αρκετές δυσκολίες. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

*Μίλγουολ και Λιντς αναμετρόνται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Τα «λιοντάρια» προβλημάτισαν στα τελευταία, καθώς προέρχονται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Στην άλλη μεριά η Λιντς εντυπωσιάζει με την εικόνα της, τρέχοντας αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

*Γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Σαλκε. Τα «πουλάρια» ξεκίνησαν αρκετά καλά την σεζόν, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία στα δύο πρώτα ματς. Στον αντίποδα η Σάλκε παρουσιάζει πολλά προβλήματα, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μετρά δύο ήττες στις δύο πρώτες, αγωνιστικές. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

Η ΕΞΑΔΑ

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ   1              2,12

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2              2,29

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ            OVER 3,5              1,89

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ             1              2,10

ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΛΙΝΤΣ           2              2,67

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ   1              2,46

 

 

Παρασκήνια

Θέματα