Εξάδα με απόδοση 25,49

Νικολαΐδης 21/10/20 - 06:24

Εξάδα ρίσκου συνολικής απόδοσης 25,49 η οποία αποτελείται από τέσσερις άσους και δύο διπλά ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

  • Την Μιράντες φιλοξενεί για την 7η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν η Εσπανιόλ. Πρώτη ήττα (1-0 Βαγιεκανο) στην σεζόν για την ομάδα της Βαρκελώνης η οποία ωστόσο κατάφερε να διατηρηθεί και πάλι στην κορυφή. Στόχος σήμερα η άμεση επιστροφή στις επιτυχίες. Από την άλλη πλευρά η Μιράντες κράτησε για δεύτερο σερί ματς ανέπαφη την εστία της (0-0 Μαγιόρκα) και ποντάρει στις εξαιρετικές εκτός έδρας εμφανίσεις της (δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα) φέτος, προκειμένου να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα και από την έδρα της Εσπανιόλ. Δύσκολη αποστολή καθώς οι Καταλανοί διαθέτουν ποιότητα και στοχεύουν στο να διατηρηθούν από νωρίς στην κορυφή. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 
  • Την Αουε υποδέχεται σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας το Αμβούργο. Εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ και νίκη με 1-0 για το Αμβούργο, το οποίο αγωνίστηκε για 40′ με παίκτη λιγότερο. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Λέινστερ. Στην άλλη πλευρά η Αουε προέρχεται από νίκη 2-1 επί της Χάιντενχαιμ με την οποία αύξησε το αήττητο σερί σε τρεις αγωνιστικές. Δύσκολη έξοδος η σημερινή καθώς στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στο Αμβούργο, μετρά μία ήττα και μια ισοπαλία. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Λίβερπουλ υποδέχεται για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου ο Άγιαξ. Ξεπέρασε την ήττα 1-0 από την Γκρόνινγκεν με το εμφατικό 5-1 απέναντι στην Χερενφεν ο Αγιαξ. Με σημαντικά προβλήματα αμυντικά φέτος ο «Αίαντας» ο οποίος δίχως τον Ζιγιεχ και Βαν ντε Μπεκ, δείχνει να στερείται στο οργανωτικό κομμάτι. Στον αντίποδα η Λίβερπουλ μετά το «χαστούκι» και την συντριβή με 7-2 από την Άστον Βίλα, έμεινε στο 2-2 κόντρα στην μισητή αντίπαλο Εβερτον. Η επιστροφή στις νίκες και η εκκίνηση με το «δεξί» στις υποχρεώσεις της στο Τσαμπιονς Λιγκ, αποτελεί το αντίδοτο για την ομάδα του Κλοπ. Το διπλό, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Μαρσέιγ φιλοξενεί για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Τσαμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες προέρχονται από εκπληκτική σεζόν η οποία τους βρήκε νταμπλουχους, ενώ είχαν εντυπωσιακή πορεία και στο Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος ο στόχος παραμένει η διατήρηση των σκήπτρων εντός συνόρων, όπως και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Από την άλλη η Μαρσέιγ θέλει να βάλει δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» φεύγοντας με ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Πειραιά. Δεν πείθει με την έως τώρα εικόνα της η ομάδα της Μασσαλίας η οποία στις επτά πρώτες αγωνιστικές δεν δέχθηκε γκολ σε μόλις ένα ματς. Στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων το 2011, αμφότερες σημείωσαν από μία νίκη (εκτός έδρας 1-0). Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 
  • Την Αταλάντα φιλοξενεί για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Τσαμπιονς Λιγκ η Μίντιλαντ. Προβληματική εικόνα από τους Δανούς οι οποίοι επιθετικά δύσκολα βρίσκουν λύσεις, ενώ αμυντικά παρουσιάζουν αρκετές αδυναμίες. Στον αντίποδα η Αταλάντα θέλει να στηριχθεί στην περσινή εκπληκτική πορεία της ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης, προέρχεται ωστόσο από ήττα 4-1 από την Νάπολι στο ιταλικό πρωτάθλημα. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο. 

 

  • Ιντεπετιέντε ντελ Βάλε και Μπαρτσελόνα κοντράρονται για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Αμφότερες προέρχονται από το Εκουαδόρ με αποτέλεσμα να αποκτά ιδιαίτερη σημασία ο συγκεκριμένος αγώνας, αν και βαθμολογικά μόνον οι γηπεδούχοι έχουν ενδιαφέρον. Με νίκη σήμερα, ακολουθούν την Φλαμένγκο στην επόμενη φάση ανεξάρτητα του αποτελέσματος στον άλλο αγώνα (Φλα-Ατλετικο Τζούνιορ). Σε περίπτωση μάλιστα ήττας της Φλαμένγκο και νίκη της Ιντεπετιέντε η τελευταία προκρίνεται ως πρώτη από τον όμιλο. Από την άλλη με τρεις βαθμούς σε πέντε αγώνες η Μπαρτσελόνα αποχαιρετά σήμερα την διοργάνωση, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν θα χαρίσει τίποτα στην αντίπαλο της, από την στιγμή που μιλάμε για ένα ντέρμπι. Λόγω κινήτρου, θα ρισκάρω στον άσο. 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΙΡΑΝΤΕΣ    1    1,50

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΟΥΕ    1    1,55

ΑΓΙΑΞ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ    2    1,75

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΡΣΕΙΓ    1    2,45

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ    2    1,55

ΙΝΤ. ΝΤΕΛ Β.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    1    1,65

 

Παρασκήνια

Θέματα