Εξάδα με απόδοση 56,32

Νικολαΐδης 21/09/19 - 06:16

Εξάδα συνολικής απόδοσης 56,32 την οποία θα επιλέξω με σύστημα 4/6 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

 

  • Στην έδρα της Βέχεν δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου η Μπίλεφελντ. Μόλις ένας πόντος στα έξι πρώτα ματς της σεζόν για την γηπεδούχο ομάδα η οποία έχει προβληματίσει με την εικόνα της. Από την άλλη η Μπίλεφεντ έχει εντυπωσιάσει προς ώρας με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Τότεναμ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ η Λέστερ. Πειστικές εμφανίσεις για τις «αλεπούδες» οι οποίες έχουν ξεκινήσει δυναμικά την προσπάθεια τους με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Από την άλλη μεριά η Τότεναμ προέρχεται από την ισοπαλία (2-2) απέναντι στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και εμφάνισε αρκετά αμυντικά κενά. Πιο «φρέσκια» η γηπεδούχος ομάδα, θα στραφώ στον άσο.
  • Την Άουγκσμπουργκ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα η Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τεράστιο διπλό (3-0) στην έδρα της Χόφενχαϊμ στην οποία είχαν σημειώσει άλλη μία νίκη στις δώδεκα τελευταίες επισκέψεις τους. Χάρη σε αυτό το τρίποντο, κατάφεραν να βρεθούν στην πρώτη τριάδα της κατάταξης. Στον αντίποδα η Άουγκσμπουργκ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (2-1) για φέτος, κόντρα στην Αϊντραχτ. Πολύ δυνατή εντός η Φράιμπουργκ, θα ρισκάρω στον άσο.
  • Στην έδρα της Νότιγχαμ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ η Μπάρνσλεϊ. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μεγάλο τρίποντο 1-0 επί της πρωτοπόρο Σουόνσι μέχρι την προηγούμενη Κυριακή, σκαρφαλώνοντας έτσι στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης. Στην άλλη μεριά η Μπάρνσλεϊ παραμένει για έξι σερί ματς μακριά από τα τρίποντα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Την Λειψία υποδέχεται στην 5η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ Βρέμης. Δεύτερο σερί τρίποντο για την γηπεδούχο ομάδα με την νίκη 2-1 στο Βερολίνο επί της Ουνιόν, να την φέρνει στην πρώτη δεκάδα, τονώνοντας το ηθικό της. Στον αντίποδα η Λειψία προέρχεται από την σπουδαία νίκη 2-1 επί της Μπενφίκα στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε πάρει ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Μπαγερν Μονάχου για το πρωτάθλημα. Σε πολύ καλή κατάσταση οι «ταύροι», θα στηρίξω το διπλό.
  • Στην έδρα της Νις φιλοξενείται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά η Ντιζόν. Οι Νικαιώτες προέρχονται από ήττα (2-1) στην έδρα της Μονπελιέ, όπου θα μπορούσαν να είχαν φύγει με κάτι πολύ καλύτερο βάση της εικόνας τους. Στην απέναντι πλευρά η Ντιζόν αγνοεί την νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται με μόλις έναν πόντο στην τελευταία θέση της κατάταξης. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

ΕΞΑΔΑ

ΒΕΧΕΝ-ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ    2              1,90

ΛΕΣΤΕΡ-ΤΟΤΕΝΑΜ          1              2,80

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ         1              1,90

ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ              1              1,80

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΛΕΙΨΙΑ     2              1,72

ΝΙΣ-ΝΤΙΖΟΝ       1              1,80

Παρασκήνια

Θέματα