Εξάδα με απόδοση 66,59

Νικολαΐδης 28/09/19 - 07:01

Ισχυρή εξάδα με συνολική απόδοση 66,59 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία ωστόσο θα επιλέξω με σύστημα 4/6 προκειμένου να διασφαλίσω το ποντάρισμα μας.

  • Την Γκλάντμπαχ υποδέχεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ. Οι «χωριάτες» μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις μία νίκη σε αυτά τα ματς και δύο ισοπαλίες, με την εικόνα τους να είναι αρκετά καλή στο αμυντικό κομμάτι, ωστόσο επιθετικά ο Σρόιντερ καλείται να βρει λύσεις ώσπου να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Κράμαριτς. Στον αντίποδα η Γκλάντμπαχ ξεπέρασε την συντριβή με 4-0 από την ΒΑΚ Πέλετς στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την νίκη με 2-1 της Φορτούνα στο πρωτάθλημα. Σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των «πουλαριών», με τον Ρόζε να αμφισβητείται από τον κόσμο της ομάδας. Θα ρισκάρω στον άσο, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει από τραυματισμούς παικτών της η Γκλάντμπαχ.
  • Λειψία και Σάλκε αναμετρόνται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Οι «ταύροι» παραμένουν αήττητοι στις πρώτες πέντε αγωνιστικές με αποτέλεσμα και να οδηγούν την κούρσα του τίτλου. Στην άλλη πλευρά οι «βασιλικοί μπλε», προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες στις οποίες ωστόσο, παρουσίασαν αρκετά αμυντικά προβλήματα. Πιο σταθερή η Λειψία, θα στηρίξω τον άσο.
  • Άστον Βίλα και Μπέρνλι κοντράρονται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν εξαιρετική σε 3ο διαδοχικό ματς, απλά αυτή την φορά κατάφερε να πάρει το τρίποντο σε αντίθεση με τις προηγούμενες. Ο λόγος για την Άστον Βίλα και την νίκη (3-1) επί της Μπράιτον στο Λιγκ Καπ. Οι «χωριάτες» προέρχονταν από την εξαιρετική εμφάνιση και ήττα (3-2) απέναντι στην Άρσεναλ, ενώ πριν από το συγκεκριμένο ματς, είχε προηγηθεί το 0-0 με την Γουέστ Χαμ. Στον αντίποδα η Μπέρνλι προέρχεται από αήττητο σερί δύο αγωνιστικών, ωστόσο στις πέντε τελευταίες εξόδους της, σημείωσε μόλις μία νίκη. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Γουότφορντ υποδέχεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ η Γουλβς. Οι «λύκοι» αναζητούν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν, ενώ αγωνιστικά παρουσιάζουν βελτίωση, καθώς προέρχονται από αήττητο σερί δύο αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Στην άλλη πλευρά η Γουότφορντ, παραμένει επίσης χωρίς νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές , ενώ στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας της στο πρωτάθλημα, σημείωσε μόλις ένα γκολ. Ο άσος, αξίζει την στήριξη μας.
  • Στην έδρα της Σουόνσι δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Ρέντινγκ. Οι «κύκνοι» μεσοβδόμαδα, γνώρισαν ήττα (2-1) από την Γουότφορντ στο Λιγκ Καπ, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός συνέχειας. Στόχος, να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στην Τσάμπιονσιπ. Από την άλλη πλευρά η Ρέντινγκ αγνοεί την νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Την Λεγκανές υποδέχεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Βαγιαδολίδ. Αυτό, ήταν και το 4ο σερί ματς όπου η Γρανάδα παρέμεινε αήττητη με αποτέλεσμα να παραμένει πάντα μέσα στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στην απέναντι πλευρά η Λεγκανές αγνοεί το τρίποντο στα πρώτα έξι ματς της χρονιάς και με δύο πόντους, βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

 

ΕΞΑΔΑ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ      1              2,35

ΛΕΙΨΙΑ-ΣΑΛΚΕ  1              1,50

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΜΠΕΡΝΛΙ 1              2,30

ΓΟΥΛΒΣ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1              1,85

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ        1              1,85

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΛΕΓΚΑΝΕΣ     1              2,40

Παρασκήνια

Θέματα