Εξάδα με απόδοση 740,68

Νικολαΐδης 16/05/19 - 07:34

Εξάδα συνολικής απόδοσης 740,68 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία θα επιλέξω σε σύστημα 3/6 ή 4/6 προκειμένου να διαφυλάξω το ποντάρισμα μας.

  • Την Μόλντε υποδέχεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νορβηγίας η Κρίστιασουντ. Οι γηπεδούχοι τρέχουν αήττητο σερί πέντε αγώνων, ενώ μάλιστα δεν δέχθηκαν γκολ στα τρία πρόσφατα. Από την απέναντι πλευρά η Μόλντε τρέχει νικηφόρο σερί πέντε αγώνων με αποτέλεσμα να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της κατάταξης. Λογικά θα έχει δύσκολο έργο σήμερα η φιλοξενούμενη ομάδα, με αποτέλεσμα να στραφώ στο «Χ» του ημιχρόνου και το διπλό της επανάληψης.
  • Την Ράνχαϊμ υποδέχεται σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ζευγάρι η Οντ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική εκκίνηση στην σεζόν, καθώς βρίσκονται στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Από την άλλη η Ράνχαϊμ έτρεχε αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων έως την προηγούμενη αγωνιστική, όπου ηττήθηκε με 5-1 από την Βαλερένγκα. Ο άσος από το ημίχρονο, αξίζει το ρίσκο.
  • Νέα αρχή θέλει να πραγματοποιήσει η Ρόζενμποργκ απέναντι στην Χαούγκεσουντ μετά το κακό ξεκίνημα στην σεζόν. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στα τελευταία με αποτέλεσμα να τρέξουν αήττητο σερί τριών αγώνων, ωστόσο ακόμα βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο αρνητικά αποτελέσματα, όπου και παρουσίασαν πολλά αμυντικά κενά. Το «Χ» στο ημίχρονο και ο άσος της επανάληψης, αξίζουν την στήριξη μας.
  • Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Χιμνάσια και Αρχεντίνος μετά το μεταξύ τους 0-0 του πρώτου αγώνα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κόπα Σουπερλίγκα της Αργεντινής. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στην δύναμη της έδρας προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το εκτός έδρας γκολ, προκειμένου να βάλουν σε μπελάδες την Χιμνάσια. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Λεόν υποδέχεται στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Κλαουσούρα στο Μεξικό η Κλαμπ Αμέρικα. Οι γηπεδούχοι πέταξαν εκτός συνέχειας σε διπλούς αγώνες (νίκη 3-1 και ήττα 1-0) την Κρουζ Αζούλ. Από την απέναντι πλευρά η Λεόν με δύο νίκες (3-1 & 2-1), άφησε εκτός συνέχειας την Τιχουάνα. Ποντάρω στην δύναμη της έδρας, με αποτέλεσμα να στραφώ στον άσο.
  • Σπουδαία αναμέτρηση πραγματοποιείται στο MLS ανάμεσα σε Λος Άντζελες και Ντάλας. Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους γηπεδούχους οι οποίοι και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι με ένα ματς λιγότερο, βρίσκονται δέκα πόντους από πίσω τους. Λογικά θα πάμε σε ματς με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ, με τον άσο από το ημίχρονο να αξίζει την στήριξη μας.

 

ΕΞΑΔΑ

ΚΡΙΣΤΙΑΣΟΥΝΤ-ΜΟΛΝΤΕ              Χ/2 ΗΜ.-ΤΕΛ.    5,10

ΟΝΤ-ΡΑΝΧΑΪΜ 1/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.     2,60

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ             Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    4,90

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛ.-ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.        1              2,13

ΚΛΑΜΠ ΑΜ.-ΛΕΟΝ        1              2,23

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΝΤΑΛΑΣ               1/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.     2,40

Παρασκήνια

Θέματα