Εξάδα που πληρώνει 130,00

Νικολαΐδης 29/04/18 - 09:40

Η μάχη της Γιουνάιτεντ απέναντι στην Άρσεναλ και το ντέρμπι του Τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ-Μπεσίκτας είναι τα δύο πιο ενδιαφέροντα ματς του σημερινού κουπονιού. Εγώ ξεχώρισα μια εξάδα της οποίας το κέρδος φτάνει στο 130,15. Την συγκεκριμένη εξάδα θα επιλέξω σε σύστημα με ζητούμε 3/6 ή 4/6.

*Την Σασουόλο υποδέχεται σε ένα αρκετά κρίσιμο για το μέλλον της στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας η Κροτόνε. Αήττητο σερί δύο αγωνιστικών για τους γηπεδούχους οι οποίοι παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη και αναζητούν ακόμα ένα τρίποντο προκειμένου να πάρουν ανάσα. Από την άλλη η Σασουόλο τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών, με το οποίο κατάφερε να πάρει «οξυγόνο» και δύσκολα πλέον θα κινδυνέψει. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

 *Την Σπαλ υποδέχεται στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο η Βερόνα. Μόνο με ένα θαύμα θα καταφέρει η γηπεδούχος ομάδα να σώσει την παρτίδα της παραμονής, ενώ το γεγονός πως προέρχεται από τρεις σερί ήττες αποδεικνύει πως ήδη έχει πάρει απόφαση τον υποβιβασμό της. Από την απέναντι πλευρά η Σπαλ δείχνει θέληση για παραμονή και μετά την ήττα (3-0) από την Ρόμα η οποία έβαλε τέλος στο αήττητο σερί επτά αγωνιστικών, αναζητά αντίδραση στην σημερινή έξοδο της. Το διπλό αξίζει το ρίσκο.

*Την Κρούζ Αζούλ υποδέχεται σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Μεξικού η Βέρακρουζ. Οι δύο ομάδες έμειναν εκτός συμμετοχής των πλεϊ-οφ για την διεκδίκηση του τίτλου, ενώ παράλληλα δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, με αποτέλεσμα το «X» να αποκτά αξία.

*Την Σαο Πάολο φιλοξενεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο η Φλουμινένσε. Τόνωσε ψυχολογία μετά την νίκη 1-0 επί της Κρουζέιρο την προηγούμενη αγωνιστική η «Φλου» η οποία ποντάρει και στην δύναμη της έδρας για το δεύτερο σερί τρίποντο. Στον αντίποδα η Σαο Πάολο παραμένει αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο απέναντι στην Σεαρά την προηγούμενη αγωνιστική παρουσίασε δυσκολία στο σκοράρισμα (0-0). Ο άσος αξίζει το ρίσκο.

*Την Κερετάρο φιλοξενεί στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Μεξικού η Πούμας. Οι γηπεδούχοι… καίγονται για το τρίποντο προκειμένου να βρίσκονται σίγουρα στην κορυφαία οκτάδα της κανονικής διάρκειας, κάτι που απέδειξαν και με το μεγάλο τρίποντο (2-1) στην έδρα της Σάντος Λαγκούνα. Στην άλλη πλευρά η Κερετάρο έμεινε αρκετά πίσω με αποτέλεσμα να πηγαίνει χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στο σημερινό ματς. Ο άσος είναι η καλύτερη επιλογή.

*Την Κρουζέιρο υποδέχεται στο Πόρτο Αλέγκρε η φιλόδοξη Ιντερνασιονάλ. Η ομάδα του… λαού προέρχεται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα σε Κύπελλο (Βιτόρια Μπαϊα 1-0) και πρωτάθλημα (Παλμέιρας 1-0). Η νίκη στην σημερινή αναμέτρηση κρίνεται επιτακτική, την ώρα που η Κρουζέιρο μετρά δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από μεσοβδόμαδο ματς στο Λιμπερταδόρες, όπου ξόδεψε πολύτιμες δυνάμεις. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Η ΕΞΑΔΑ

ΚΡΟΤΟΝΕ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ                     1            2,16

ΒΕΡΟΝΑ-ΣΠΑΛ                                   2            2,24

ΠΟΥΜΑΣ-ΚΕΡΕΤΑΡΟ                        1            1,71

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ      1            2,32

ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ-ΚΡΟΥΖ ΑΖ.                   Χ           3,26

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ      1            2,08

Παρασκήνια

Θέματα