Εξάδα στο 113,51

Νικολαΐδης 19/10/19 - 09:14

Εξάδα συνολικής απόδοσης 113,51 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία ωστόσο θα επιλέξω με σύστημα 4/6 προκειμένου να διασφαλίσω το ποντάρισμα μας.

 

  • Την Χέρτα υποδέχεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ. Η ομάδα της Βρέμης αναζητά επιστροφή στα τρίποντα μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, όπου σημείωσε δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Μόλις δύο πόντοι χωρίζουν τους δύο αντιπάλους. Στην απέναντι πλευρά η Χέρτα τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών, ωστόσο στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, σημείωσε μόλις μια νίκη. Με πολλές απουσίες αμφότερες, θα στηρίξω τον καλοπληρωμένο άσο ποντάροντας στην παράδοση που θέλει την Χέρτα να έχει κερδίσει σε μόλις τέσσερις από τις 36 επισκέψεις της στην Βρέμη.
  • Άστον Βίλα και Μπράιτον κοντράρονται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Ανοδική πορεία για τους «χωριάτες» οι οποίοι προέρχονται από αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, χάρη στο οποίο κατάφεραν να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Στον αντίποδα η Μπράιτον σημείωσε μόλις ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Στα αρνητικά επίσης, πως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στις τρεις πρόσφατες εξόδους τους. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Στην έδρα της Μπάρνσλεϊ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ η Σουόνσι. Κάκιστες εμφανίσεις από την γηπεδούχο ομάδα, καθώς η Μπάρνσλεϊ έχει καταφέρει να πάρει μόλις έξι βαθμούς στις πρώτες έντεκα αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Στην άλλη μεριά οι «κύκνοι» παρότι ξεκίνησαν δυναμικά, στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές προβλημάτισαν, σημειώνοντας μόλις μια νίκη. Πάντα μέσα στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο η Σουόνσι, θα στηρίξω το καλοπληρωμένο διπλό.
  • Την Λεγκανές φιλοξενεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Χετάφε. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες προερχόμενοι από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με αγώνες σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Δύο απανωτές εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Κράσνονταρ (2-1) και Σοσιεδάδ (2-1), με τις οποίες τόνωσε η Χετάφε την ψυχολογία της και πηγαίνει στην σημερινή αναμέτρηση για ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο. Στην άλλη πλευρά η Λεγκανές πραγματοποιεί τραγική εκκίνηση με αποτέλεσμα να έχει ξεμείνει με δύο πόντους στην τελευταία θέση της κατάταξης. Στα θετικά, πως κατάφερε να σκοράρει στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Φορταλέζα και Γκρέμιο ανοίγουν την αυλαία της 27ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο. Δύο απανωτές ήττες οι οποίες έχουν μεταφέρει άγχος στο στρατόπεδο της Φορταλέζα, καθώς πλέον βρίσκεται τρεις πόντους μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Η νίκη κρίνεται επιτακτική στον σημερινό αγώνα, καθώς νέα ήττα, θα φέρει την ομάδα του Ροζέριο Σένι σε ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση. Στον αντίποδα η Γκρέμιο είδε την Μπαϊα να βάζει τέλος στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων, επικρατώντας με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Ακολουθεί ο επαναληπτικός της Γκρέμιο με την Φλαμένγκο για την ημιτελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες και λογικά η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε θα παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της σήμερα. Το «Χ», αξίζει το ρίσκο.
  • Την Κρουζέιρο φιλοξενεί στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο η Κορίνθιανς. Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα παρέμεινε μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Γκοϊάς η «τιμάο». Στην 4η θέση της κατάταξης πλέον η Κορίνθιανς, με τις Σαο Πάολο και Ιντερνασιονάλ να περιμένουν ακόμα ένα «στραβοπάτημα» της προκειμένου να βρεθούν επάνω της. Στην αντίπερα όχθη η Κρουζέιρο επέστρεψε στα τρίποντα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, επικρατώντας με 1-0 της Σαο Πάολο. Στο -1 η διαφορά των «μπλε αλεπούδων» από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή, ενώ ακολουθεί και η εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Φορταλέζα. Πιο σταθερή αγωνιστικά η Κορίνθιανς, θα στηρίξω τον άσο.

 

ΕΞΑΔΑ

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΧΕΡΤΑ       1              2,10

ΑΣΤΟΝ Β.-ΜΠΡΑΪΤΟΝ   1              2,30

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ-ΣΟΥΟΝΣΙ  2              1,90

ΧΕΤΑΦΕ-ΛΕΓΚΑΝΕΣ         1              1,90

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ-ΓΚΡΕΜΙΟ  Χ             3,10

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ            1              2,10

 

Παρασκήνια

Θέματα