Εξάδα στο 93,12 και μια «βόμβα»

Νικολαΐδης 18/09/19 - 07:36

Εξάδα συνολικής απόδοσης 93,12 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία θα επιλέξω με σύστημα 4/6 προκειμένου να διασφαλίσω το ποντάρισμα μας. Παράλληλα, ξεχώρισα και μια έκπληξη, την οποία θα ποντάρω μόνη της.

  • Ντέρμπι για την 1η θέση στον 4ο όμιλο όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Γιουβέντους. Τα δύο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τους «ροχιμπλάνκος» να προέρχονται από την πρώτη τους ήττα (2-0 Σοσιεδάδ) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στην απέναντι πλευρά η Γιουβέντους άφησε τους πρώτους της βαθμούς για φέτος στο Καμπιονάτο, μένοντας στο 0-0 κόντρα στην Φιορεντίνα. Στόχος για ακόμα μία φορά η συμμετοχή στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης για την Γιουβέντους, με την «Μεγάλη Κυρία» να έχει ενισχυθεί σημαντικά, ωθώντας με στο διπλό.
  • Την Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται στην 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» προέρχονται από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα, ενώ έμειναν και δίχως να σκοράρουν. Στην απέναντι πλευρά η Λοκομοτίβ μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 του Σότσι. Αμφότερες έχουν καλή επαφή με το γκολ και αρκετά προβλήματα αμυντικά, με αποτέλεσμα το Over 2,5 να αποτελεί πολύ καλή επιλογή.
  • Την Αταλάντα φιλοξενεί στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες χρειάστηκαν δύο προκριματικούς γύρους προκειμένου να βρεθούν στα πλεϊ-όφ όπου πέταξαν εκτός συνέχειας την Ρόζενμποργκ, με αποτέλεσμα να βρεθούν στους ομίλους της διοργάνωσης. Στον αντίποδα η Αταλάντα μετά την περσινή εκπληκτική πορεία της, βρέθηκε απευθείας στους ομίλους, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ανώτερη ποιοτικά η ομάδα των φιλοξενούμενων, θα ρισκάρω στο διπλό.
  • Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Παριζιάνοι είδαν και έπαθαν προκειμένου να λυγίσουν την αντίσταση του Στρασβούργου, το οποίο τελικά κέρδισαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Νεϊμάρ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Στην άλλη μεριά η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην Λεβάντε, την οποία κέρδιζε με 3-0 από νωρίς και τελικά επικράτησε με 3-2. Αμφότερες δεν έχουν βρει ρυθμό και λογικά θα πάμε σε ματς με αρκετά γκολ, ωστόσο αν κάποια έχει προβάδισμα λόγω εμπειρίας, αυτή είναι η Ρεάλ και για τον λόγο αυτό θα στηρίξω το διπλό.
  • Την Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στην 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σαχτάρ. Οι Ουκρανοί πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να οδηγούν την κούρσα, έχοντας πάρει προβάδισμα επτά πόντων από την δεύτερη θέση. Στην άλλη μεριά η Μάντσεστερ Σίτι, αναζητά ξέσπασμα μετά την απρόσμενη ήττα (3-2) κόντρα στην Νόργουϊτς. Ομάδες που σκοράρουν με ευκολία αμφότερες, θα στραφώ στο Over 2,5.
  • Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς βρίσκει κάτοχο στην Βραζιλία, εκεί όπου η Ιντερνασιονάλ υποδέχεται στον επαναληπτικό του τελικού στο Κύπελλο, την Ατλέτικο Παραναένσε. Προβάδισμα για την φιλοξενούμενη ομάδα μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, με τους γηπεδούχους να ποντάρουν στην δύναμη της έδρας, προκειμένου να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Την Τότεναμ υποδέχεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν προς ώρας με τις εμφανίσεις τους, δείχνοντας πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά φέτος, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν. Στον αντίποδα η Τότεναμ μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, επέστρεψε στα τρίποντα επικρατώντας με 4-0 της Κρίσταλ Πάλας. Λόγω έδρας, αξίζει το ρίσκο στον άσο.

 

ΕΞΑΔΑ

ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2              3,30

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ.                OVER 2,5              1,70

NTINAMO Z.-ΑΤΑΛΑΝΤΑ              2              2,10

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΡΕΑΛ Μ.       2              3,10

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.      OVER 2,5              1,50

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ    1              1,70

 

Η ΒΟΜΒΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ            1              4,20

Παρασκήνια

Θέματα