Εξάποντο… θανάτου στην Αμιάν

Διαβάστε τα τελευταία νέα από τα παιχνίδια του Σαββάτου (9/2) στο γαλλικό πρωτάθλημα, δείτε και προγνωστικά...

BetFootball 9/02/19 - 16:38

Τρία παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο για το γαλλικό πρωτάθλημα, με την Παρί Σεν Ζερμέν να θέλει να επιστρέψει εντός στις νίκες κόντρα στην Μπορντό, που έχει προβλήματα. Για την πρωταθλήτρια ακολουθεί και… Champions League. Εξάποντο… θανάτου έχουμε στην Αμιάν, με την τοπική ομάδα να παίζει κόντρα στην Καέν, ενώ το Στρασβούργο, που βρίσκει γκολ, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του κόντρα στην Ανζέ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ (18:00)

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα στη Λυών με 2-1, σκόραρε ξανά, αλλά σ’ αυτό γήπεδο κινδύνευε να ηττηθεί και εκεί το… έπαθε. Εντός έχει το απόλυτο, μπορεί να σκοράρει. Την Τετάρτη νίκησε 3-0 εκτός στην παράταση (0-0) για το Κύπελλο την Βιλφράνς (Νασιονάλ). Με κάποιες πιθανότητες να επιστρέψει ύστερα από καιρό ο Βεράτι (14/0). Ακολουθεί παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός για το Champions League.
Η Μπορντό μετά τον αποκλεισμό της στο Λιγκ Καπ στο Στρασβούργο (3-2), ηττήθηκε εκτός από τη Μαρσέιγ με 1-0, ήταν η δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και έχει χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις. Η διοίκηση προσπαθεί να συσφίξει τις σχέσεις των παικτών, τα παιχνίδια της δεν… ανοίγουν, πάντως, πάνω από τρία γκολ συνολικά. Εκτός δεν φοβίζει.

Απουσίες

Παρί Σεν Ζερμέν: Νεϊμάρ (επιθετικός, 13/13, τραυματίας).

Μπορντό: Καραμό (μεσοεπιθετικός, 15/3, εκτός ομάδος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος), Καλού (ακραίος, 16/3, τιμωρημένος).

Παράδοση: 6-3-1 από το 2008-09 με 3/4 τελευταία OVER 2,5, τα δυο και με GOAL. Στον πρώτο γύρο είχαμε 2-2.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1ημ.-1τελ. (το παιχνίδι παίζει να έχει τρία γκολ συνολικά, αξία έχει και το GOAL).

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΑΝΖΕ (21:00)

Το Στρασβούργο φτάνει σε γκολ, είναι στο -2 από την πρώτη τετράδα, εντός είναι σε θέση να βρει γκολ, στο «σπίτι» της είναι αξιόμαχη. Στα τελευταία έχει δυο γκολ ανά αγώνα. Νίκησε εντός 3-2 τη Μπορντό για το Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα τρέχει σερί 4-0-0. Στα εννιά τελευταία επίσημά της έχασε μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός (2-0) για το Κύπελλο.
Η Ανζέ μάχεται και δεν χάνει εύκολα, συνήθως τα παιχνίδια της δεν… ανοίγουν πάνω από τρία γκολ συνολικά, προέχει η παραμονή της. Στο Στρασβούργο τα τελευταία χρόνια έχει καλό πρόσωπο. Έχει συνολικά έξι νίκες και οι πέντε είναι με σκορ 1-0. Με πιθανότητες να παίξει ο νεοαποκτηθείς Σενεγαλέζος στόπερ Ντιό.

Απουσίες

Στρασβούργο: Μαρτέν (μέσος, 20/3, τραυματίας), Καρόλ (αριστερός μπακ, 14/0, τραυματίας).

Ανζέ: Καπέλ (αριστερός μέσος, 19/3, τραυματίας),

Παράδοση: 1-1-1 από το 2008-09 με δυο σερί GOAL και OVER 2,5, πέρυσι είχαμε 2-2. Στον πρώτο γύρο είχαμε 1-1.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (οριακός ο «1», μπορεί να έρθει με τρία γκολ συνολικά).

ΑΜΙΑΝ-ΚΑΕΝ (21:00)

Να βάλει «stop» στο αρνητικό σερί (0-2-4, ενώ αποκλείστηκε ενδιάμεσα στο Κύπελλο εντός με 0-2 από τη Λυών) της θέλει η Αμιάν, η οποία είναι στη ζώνη υποβιβασμού. Αυτό το ματς κρίνει πολλά, εντός έδρας στα έξι τελευταία έχει απολογισμό 0-1-5. Μετράει μέσο όρο γκολ 2,43 ανά ματς. Εξέτισε ο εξτρέμ Μεντόζα (14/1). Έτοιμος και ο Ιρανός επιθετικός Γκόντος (16/3), ο οποίος είχε παίξει στο Ασιατικό Κύπελλο.
Η Καέν είναι ισόβαθμη με την αντίπαλό της και προέχει να μη χάσει, προέρχεται από πρόκριση στο Κύπελλο με 5-3 στα πέναλτι (2-2 η παράταση, 1-1 η κανονική διάρκεια) εκτός κόντρα στη Μπαστιά. Στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-3), τρέχει σερί στη λίγκα 1-5-8. Έχει ματς με γκολ. Εξέτισε ο φορ Κριβελι (18/4).

Απουσίες

Αμιάν:

Καέν: Ονιανγκέ (μεσοαμυντικός, 18/2, τραυματίας), Καουΐ (μεσοεπιθετικός 14/3, τραυματίας, αμφίβολος), Μπαμού (επιθετικός, 15/2, τραυματίας, αμφίβολος).

ΘΠέρυσι είχαμε 3-0. Στον πρώτο γύρο είχαμε 1-0.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3γκολ (μπορεί η Αμιάν να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μη χάσει).

Παρασκήνια

Θέματα