Επιστρέφει στην κορυφή με over η Λίβερπουλ!

Βγάζει ισοπαλία η ισορροπία στο Μπράιτον - Μπέρνλι, βγάζει το διπλό η Άρσεναλ, μπορεί τον άσο η Σαουιάμπτον

BetFootball 9/02/19 - 09:55

Η προσπάθεια της Λίβερπουλ να επιστρέψει στις νίκες και να βρεθεί ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι» του Κλοπ περιμένουν την Μπόρνμουθ του Έντι Χάουι σε ένα παιχνίδι που υπόσχεται αρκετά γκολ, ενώ θα διεξαχθούν ακόμα έξι παιχνίδια. Ας τα δούμε…

 

Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)

Η πρώτη σέντρα γίνεται στην έδρα της Φούλαμ και η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και ο Μάρκους Ράσφορντ πήραν τα ατομικά βραβεία για τον Ιανουάριο και συνεχίζουν με φόρα και τον Φεβρουάριο. Η Φούλαμ καίγεται για βαθμούς, αλλά η Γιουνάιτεντ έχει φόρα και ψυχολογία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2       1,61

 

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ (17:00)

Η Γουέστ Χαμ κράτησε στο 1-1 την Λίβερπουλ και τώρα επισκέπτεται την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, η οποία με την σειρά της νίκησε λίγο πιο πίσω την Σίτι και δυσκόλεψε αφάνταστα την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Οι δύο ομάδες όμως, έχουν παρουσιάσει στη σεζόν πολλά σκαναμπεβάσματα. Λόγω έδρας, θα πάμε με τους γηπεδούχους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       2,10

 

Χάντερσφιλντ – Άρσεναλ (17:00)

Εντάξει, στα ντέρμπι δεν μπορούσε και… δεν μπορεί να νικήσει. Με τους αντιπάλους που είναι κάτω από τα κυβικά της όμως, η Άρσεναλ βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα τρίποντα. Το ίδιο θα κάνει λογικά και κόντρα στην χάντερσφιλντ, η οποία και την φιλοξενεί. Ο Έμερι έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, ενώ ο Ομπαμεγιάνγκ και ο Κονσιελνί ήταν άρρωστοι στα μέσα της εβδομάδας. Οι δύο τελευταίοι πάντως, αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2       1,60

 

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ (17:00)

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες (με Λέστερ εκτός και Γουέστ Χαμ εντός) που της στοίχισαν την κορυφή της βαθμολογίας, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπόρνμουθ με μοναδικό στόχο την νίκη και την επιστροφή στην κορυφή. Τα «κεράσια» του Εντ Χάουι είναι καλή ομάδα, αλλά το παιχνίδι τους μπορεί να ευνοήσει τους γηπεδούχους. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τις ομάδας που δεν της δίνουν χώρο, αλλά η Μπόρνμουθ προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι της κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Έτσι όμως, η ομάδα του Κλοπ ευνοείται. Θα συνοδεύσουμε τον άσο της Λίβερπουλ με over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1&ΟVER 3,5        2,20

 

Σαουθάμπτον – Κάρντιφ (17:00)

Περίεργο παιχνίδι που το κάνει ακόμα πιο περίεργο η συναισθηματική κατάσταση της Κάρντιφ. Οι Ουαλοί του Νιλ Γουόρνοκ θα κάνουν τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα αφιερωμένο στην μνήμη του Εμιλιάνο Σάλα, αλλά οι «Άγιοι» καίγονται για το τρίποντο και είναι σε καλή κατάσταση. Η απουσία του Ντάνι Ινγκς κάνει την αποστολή της Σαουθάμπτον πιο δύσκολη, αλλά ο Χάσενχουτλ μπορεί να βρει λύση από τους μεσοεπιθετικούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,75

 

Γουότφορντ – Έβερτον (17:00)

Η Γουότφορντ με την Έβερτον πέρασαν και καλύτερα διαστήματα στην σεζόν. Το κίνητρο της επιστροφής στις νίκες είναι μεγάλο και για τους δύο, με την Γουότφορντ να έχει το μικρό προβάδισμα λόγω έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       2,37

 

Μπράιτον – Μπέρνλι (19:30)

Με σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα να φουσκώνει τα… πανιά της, η Μπέρνλι πάει στην φωλιά των γλάρων της Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, μετρούν πέντε ματς χωρίς νίκη. Το παιχνίδι δίνει… έξι βαθμούς στην προσπάθεια παραμονής, αλλά το πιθανότερο είναι ότι οι δύο αντίπαλοι θα πάρουν από… έναν!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ       3,30

Παρασκήνια

Θέματα