Επτά προτάσεις για όλα τα γούστα…

Bet_John 22/04/18 - 11:08

Το Σάββατο πέρασαν οι τρεις από τις πέντε προτάσεις, με τα over 3,5 σε Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη (2,11), Μαρσέιγ – Λιλ (2,46) και Γκινγκάμπ – Μονακό (2,56), ενώ χάθηκε πανηγυρικά ο άσος στο Άιντραχτ – Χέρτα (0-3) και το over 3,5 στο Νέα Υόρκη – Σικάγο (1-2). Επτά προτάσεις σήμερα, ότι σας αρέσει το κρατάτε και καλά κέρδη…

* Ντέρμπι τίτλου στη Serie A, με την πρωτοπόρο Γιουβέντους να υποδέχεται τη Νάπολι που έχει τέσσερις βαθμούς λιγότερους. Οι «μπιανκονέρι» μεσοβδόμαδα έμειναν στο 1-1 εκτός έδρας με την Κροτόνε, ενώ οι «παρτενοπέι» επικράτησαν 4-2 της Ουντινέζε. Η Γιουβέντους με νίκη απόψε θα πάει στο +7 και σίγουρα θέλει να «καθαρίσει» από τώρα τον τίτλο, αφού στα υπόλοιπα τέσσερα ματς που απομένουν, έχει εκτός έδρας Ίντερ και Ρόμα που δίνουν μάχη για την τετράδα. Η Νάπολι το τελευταίο διάστημα δεν παρουσιάζεται σταθερή, ειδικά εκτός έδρας και αξίζει να κυνηγήσουμε τον άσο της Γιουβέντους στο 2,19.

* Τελικός του Κυπέλλου Ολλανδίας, με την Άλκμααρ να αντιμετωπίζει τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ και στην έδρα της δεύτερης. Στο πρωτάθλημα, η θΆλκμααρ μετράει εννέα σερί over, με τα τρία στο over 3,5, ενώ η Φέγενορντ έχει οκτώ σερί over, τα έξι στο over 3,5. Ομάδες που σκοράρουν εύκολα και οι δύο, αμυντικά έχουν τα θεματάκια τους και το over 3,5 στο 2,22 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Για τα πλέι οφ στο Βέλγιο, η Οστάνδη υποδέχεται τη Μπέερσοτ. Πέντε over 3,5 στα έξι τελευταία τους παιχνίδια μετρούν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τέσσερα over 3,5 στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν. Εύκολα μπορεί να ανοίξει η μεταξύ τους αναμέτρηση και να περάσει το over 3,5 στο 2,51.

* Στην Α’ Νορβηγίας, η Λίλεστρομ φιλοξενεί τη Ράνχαϊμ. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερα over στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over σε ισάριθμα ματς, τα τρία στο over 3,5. Με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, το over 3,5 στο 2,59 στο σημερινό ματς αξίζει το ρίσκο.
* Σε ένα ακόμη ματς από την Α’ Νορβηγίας, η Τρόμσο υποδέχεται τη Σάντεφιορντ. Τέσσερα over στις πρώτες πέντε αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over σε πέντε ματς, τα τρία στο over 3,5. Αμφότερες βρίσκουν εύκολα δίχτυα, αμυντικά τα κενά που έχουν είναι πολλά και το over 3,5 στο 2,73 πληρώνει πολύ καλά.

* Στη Δανία, η Νόρντζελαντ φιλοξενεί τη Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια τους, με τους φιλοξενούμενους που είναι στην κορυφή να έρχονται από πέντε σερί νίκες, με πιο πρόσφατη το 2-3 μέσα στη Μίντιλαντ, με την οποία ήταν ισόβαθμες. Ανώτερη η Μπρόντμπι μπορεί να μας χαρίσει το διπλό στο 1,88.

* Στις ΗΠΑ, το Πόρτλαντ υποδέχεται τη Νέα Υόρκη Σίτι. Οι γηπεδούχοι έχουν πέντε over στις πρώτες έξι αγωνιστικές, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα σερί over, με τα τρία στο over 3,5. Περιμένω και τώρα ένα ανοικτό παιχνίδι, με γκολ και από τις δύο ομάδες, με το over 3,5 στο 2,35 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα