«Ζει» με τις απουσίες η Χόφενχαϊμ

Προβάδισμα για τη Λειψία και τη Λεβερκούζεν

BetFootball 7/10/18 - 09:18

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ απέναντι στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, να ξεχωρίζει. Από δύο συνεχόμενες ήττες (2-1) οι «χωριάτες», την ώρα που οι «αετοί» τρέχουν δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ (4-1). Όσον αφορά την μάχη της Φράιμπουργκ απέναντι στην Λεβερκούζεν, οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα (4-1) στην Φρανκφούρτη, ενώ οι «ασπιρίνες» από την νίκη (4-2) επί της ΑΕΚ Λάρνακας για το Γιουρόπα Λιγκ. Τέλος στην μάχη της Λειψίας απέναντι στην Νυρεμβέργη, οι «ταύροι» τρέχουν αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, ενώ από την άλλη οι «φράγκοι» επέστρεψαν στις νίκες μετά την συντριβή με 7-0 στο Ντόρτμουντ, επικρατώντας με 3-0 της Φορτούνα.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (14:30): Έλαβε τέλος το αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών για την Φράιμπουργκ η οποία γνώρισε βαριά ήττα 4-1 από την Άγουγκσμπουργκ. Στον σημερινό αγώνα ο Στράιχ έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, καθώς οι Πέτερσεν, Στέντελ, Κίμπλερ και Βάλντσμιντ, κρίνονται αμφίβολι. Έτοιμος ο χαφ Χάμπερερ. Στον αντίποδα η Λεβερκούζεν ξεπέρασε την ήττα-ανατροπή 4-2 από την Ντόρτμουντ, επικρατώντας με το ίδιο σκορ της ΑΕΚ Λάρνακας για την δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Σταθερά εκτός ο τιμωρημένος Μπελαράμπι, όπως και οι τραυματίες Ρέτσος, Πονγιαπάλο, Αράνγκις και Μπαουμγκάρντλινκερ. Εκτίμηση: 2 (2,20).

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ. (16:30): Αγωνίστηκε με δέκα βασικές απουσίες απέναντι στην Σίτι για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και λίγο έλειψε η Χόφενχαϊμ να κάνει την ζημιά. Ένα λάθος ωστόσο του νεαρού Πός, έδωσε την ευκαιρία στον Σίλβα να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του (2-1). Δύσκολα σε ακόμα ένα θα δώσουν το παρόν οι Μπίτσακσιτς και Φογκτ, λιγοστές πιθανότητες συγκεντρώνουν παράλληλα οι Σούλτς, Τσούμπερ και Νόρτβαϊντ, ενώ πάγια εκτός παραμένουν οι Χίμπνερ, Άνταμς, Ραπ, Γκάιγκερ και Αμίρι. Μεγάλη εμφάνιση από την άλλη για τους «αετούς» στο εντός έδρας με το Αννόβερο, το οποίο κέρδισαν με 4-1. Το ίδιο σκορ ήταν και αυτό που έδωσε το τρίποντο μεσοβδόμαδα απέναντι στην Λάτσιο, με την Αϊντραχτ να βρίσκεται σε διαρκεί άνοδο. Σταθερά εκτός οι Πανσιένσια, Τσάντλερ και Σαλσέδο, ενώ οριακά προλαβαίνει ο Άμπραχαμ. Εκτίμηση: Over 2,5 (1,40).

ΛΕΙΨΙΑ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ (19:00):  Επτά βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις για την Λειψία η οποία ανέβασε στροφές και μετά την ήττα 3-2 από την Σάλτσμπουργκ, τρέχει αήττητο σερί. Την Πέμπτη πέτυχε ακόμα μια νίκη (3-1) επί της Ρόζενμποργκ για το Γιουρόπα Λιγκ, αυξάνοντας σε τέσσερις τους αγώνες που παραμένει αήττητη. Στα θετικά, οι επιστροφές των Φόρσμπεργκ και Κλόστερμαν, αλλά και του Καμπλ ο οποίος δεν ταξίδεψε για το ματς της Νορβηγίας. Στον αντίποδα η Νυρεμβέργη πέτυχε σπουδαία νίκη (3-0) επί της Φορτούνα, αντιδρώντας μετά την συντριβή με 7-0 από την Ντόρτμουντ. Ανέτοιμοι οι Έβερτον και Κερκ οι οποίοι αναμένονται να τεθούν στην διάθεση των «φράγκων», από την επόμενη αγωνιστική. Εκτίμηση: 1 (1,40).

Παρασκήνια

Θέματα