Η Άρσεναλ για νίκη στην Κρίσταλ Πάλας

Bet_John 28/12/17 - 14:45

Δεν είναι για πολλά ανοίγματα το σημερινό κουπόνι, με την εμβόλιμη αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας να κυριαρχεί…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι και έρχονται από ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων με πέντε ισοπαλίες και τρεις νίκες. Οι «κανονιέρηδες» από την πλευρά τους, έχουν μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα υπόλοιπα τέσσερα. Με την απόσταση όμως από την 4η θέση να έχει ανοίξει στους τέσσερις βαθμούς, η Άρσεναλ δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες και το διπλό στο 1,75 έχει τύχη.

* Στη Β’ Ιταλίας, η Κρεμονέζε υποδέχεται την Τσεζένα. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε ισοπαλίες και μία νίκη στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από έξι ισοπαλίες, δύο νίκες και μία ήττα στα εννέα τελευταία τους παιχνίδια. Κλειστό ματς αναμένεται να γίνει, με την ισοπαλία να αξίζει το ρίσκο.

* Για τη Β’ Ιταλίας, η Περούτζια φιλοξενεί την Έμπολι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα στα πέντε τελευταία τους ματς, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Δύσκολα θα υπάρξει νικητής στη μεταξύ τους αναμέτρηση, με την ισοπαλία να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Τουρκίας, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Οσμανλίσπορ, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού θα ακολουθήσει και ρεβάνς. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τρία σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί στο πρωτάθλημα πριν από δύο αγωνιστικές στο ίδιο γήπεδο, με τη Μπεσίκτας να παίρνει τη νίκη 5-1. Ανοικτό ματς είναι πιθανό να γίνει και τώρα, με το over 3,5 να πληρώνει στο 2,20.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΤΣΕΖΕΝΑ   Χ (3,40)

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ       Χ (3,20)

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ   OVER 3,5 (2,20)

 

Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ     2 (1,75)

Παρασκήνια

Θέματα