Η έδρα… φρούριο και η άναρχη Σπάρτα Ρότερνταμ

Southern 17/05/18 - 13:27

Χτες ήταν μία πολύ καλή μέρα στοιχηματικά με τη δυάδα που προτείναμε και φυσικά παίξαμε (γιατί εδώ παίζουμε κιόλας αυτά που προτείνουμε!) να πληρώνει 6,8 φορές το ποντάρισμά μας. Έστω και… ψυχοβγαλτικά έγινε το Οver 3,5 στο Βαλμιέρα – Βέντσπιλς (1-3), ενώ η Ρανχάιμ επιβεβαίωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι πως φέτος είναι ικανή για σπουδαία πράγματα, περνώντας με άνεση (3-1) από τη δύσκολη έδρα της Κρίστιανσουντ.

Σήμερα θα ξεκινήσουμε με τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ ανόδου στη Ρωσία. H Γενισέι τερμάτισε 3η στη δεύτερη κατηγορία στην κανονική περίοδο, κερδίζοντας τους περισσότερους βαθμούς στην πανίσχυρh έδρα της, όπου είχε απολογισμό 16-2-1! Στο ίδιο επίπεδο ποιοτικά η άκρως απογοητευτική εκτός έδρας (1-4-10) Ανζί της πρώτης κατηγορίας, που απέφυγε στη… ρώσικη ρουλέτα της ισοβαθμίας τον απευθείας υποβιβασμό.

Η ύπαρξη επαναληπτικού σε 3 μέρες αυξάνει τις πιθανότητες του έτσι κι αλλιώς πολύ δυνατού άσου, τον οποίο βρίσκουμε ακόμα στο 2,15.

Τελικοί των πλέι οφ στην Ολλανδία, όπου η Σπάρτα Ρότερνταμ αποτελεί τον… ορισμό της πιο θεότρελης ομάδας, την οποία δεν κατάφερε να στρώσει ούτε ο… τεράστιος για τα δεδομένα της Ντικ Άντβοκαατ. Ο κοσμογυρισμένος Ολλανδός τεχνικός με δουλειές σε ομάδες πολύ υψηλότερου επιπέδου (Ζενίτ, Σάντερλαντ, Φενέρμπαχτσε) και στους «οράνιε», έχει πραγματικά σηκώσει τα… χέρια ψηλά, βλέποντας τους παίκτες να βάζουν ακόμα και αυτογκόλ από μακρινή απόσταση!

Η Σπάρτα είναι κυριολεκτικά άναρχη σαν ομάδα, δεν ξέρει να παίζει άμυνα και στον προηγούμενο γύρο δεινοπάθησε για να αποκλείσει την Ντόρντρεχτ (2-1, 2-2). Η Έμεν στηρίζεται αρκετά στο επιθετικό παιχνίδι της, έχει κι αυτή πολλές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι και δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει τους αντίπαλους επιθετικούς. Πάμε για ένα run n’ gun παιχνίδι με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα και το Over 3,5 πληρώνει 2,45.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (17/6)

ΓΕΝΙΣΕΪ – ΑΝΖΙ (15.00)  1              2,15

ΕΜΕΝ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. (19.30)    Over 3,5               2,45

Παρασκήνια

Θέματα